100 de episoade Las Fierbinti cu 100% leadership! Comedia conduce Romania!

100 de episoade Las Fierbinti cu 100% leadership! Comedia conduce Romania!

Las Fierbinti revine cu sezonul 8, abundent in umor savuros si comedie la cel mai inalt nivel! Episodul cu numarul 100, difuzat aseara de PRO TV, a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. In intervalul de difuzare 20:30 - 22:25, umorul autentic a cucerit Romania, serialul fiind urmarit in medie, la nivel national, de peste 1.7 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 21:14, Las Fierbinti a fost urmarit de peste 2.2 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 11.8 puncte de rating si 31.1% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 7.3 puncte de rating si 19.3% share pe aceasta categorie. 

Sezonul 8 a debutat aseara cu episodul cu numarul 100, in care Giani s-a transformat intr-o creatura a noptii. Speriat de lumina si cu teama de a nu le face rau prietenilor sai, acesta a luat decizia de a se izola de oamenii din jur. Bobita a fost singurul care a avut curajul sa il infrunte si sa afle ca totul este, de fapt, o gluma de-a bunului sau prieten. Ca raspuns la acest lucru, Bobita i-a mobilizat pe consateni pentru a scoate duhurile rele din acesta. 

In cealalta parte a localitatii, lucrurile isi urmau cursul firesc, mult mai molcom. Aspirina s-a hotarat sa-i explice lui Robi care este adevarul in ceea ce priveste tipurile de femei si de barbati. Cu rabdare, aceasta i-a explicat si exemplificat cum sta treaba in viata reala, cum actioneaza fiecare tipar uman, in speranta ca Robi se va aseza la casa lui.

In acelasi episod senzational, Celentano a fost rapus de amintirile din tinerete, astfel incat, si-a luat inima-n dinti si s-a intors la... scoala! Insotit de bodyguard-ul sau, in persoana lui Firicel, Celentano si-a facut o intrare triumfala in sala de curs. Deghizat in milionar, acesta a starnit controverse in randul fostilor sai colegi de generala.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni