• Emisiuni
  • Vocea României
  • A slabit peste 60 de kilograme, dar nu se opreste aici! La ce greutate vrea sa ajunga Oana Radu si ce sacrificii este dispusa sa faca pentru a-si atinge scopul

A slabit peste 60 de kilograme, dar nu se opreste aici! La ce greutate vrea sa ajunga Oana Radu si ce sacrificii este dispusa sa faca pentru a-si atinge scopul

A slabit peste 60 de kilograme, dar nu se opreste aici! La ce greutate vrea sa ajunga Oana Radu si ce sacrificii este dispusa sa faca pentru a-si atinge scopul

Dupa ce a marturisit in nenumarate randuri ca dupa participarea la Vocea Romaniei nimeni nu ii aprecia vocea pentru ca avea prea multe kilograme, acum Oana Radu a reusit sa slabeasca, dar si sa isi scoata in evidenta calitatile vocale.

Dupa participarea la "Vocea Romaniei", vocea Oanei a fost extrem de admirata, insa, pentru o cariera in industria muzicala se pare ca acest lucru nu era suficient. Oana a fost refuzata pe motiv ca nu se incadreaza in parametrii de frumusete promovati de aceasta lume a showbiz-ului.

Oana are acum o silueta de invidiat, toata lumea ii admira formele si ambitia de care a dat dovada, dar artista nu este inca multumita de rezultate. In urma cu putin timp vedeta a decis sa apeleze la ajutorul medicului estetician: Oana si-a injectat acid hialuronic in buze.

Tanara, care a slabit peste 50 de kilograme, cantarind in prezent 60 de kilograme, este de parere ca dupa ce va reusi sa dea jos inca 10 kilograme se poate considera fericita.

"Nu ma las pana nu ajung macar la 50 de kilograme. Acum sunt intr-o perioada cand organismul meu stagneaza, nici nu ma ingras, dar nici nu slabesc, insa atunci cand voi ajunge asa cum vreau, am sa trec si pe la cabinetul medicului estetician. Ca orice femeie, imi doresc sa arat bine, dar mai ales sa corectez anumite parti ale corpului care mi s-au modificat dupa ce am slabit", a declarat Oana Radu pentru cancan.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni