• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Adela Popescu si Radu Valcan isi beau cafeaua pe malul lacului din Buftea. Vezi cum a fost prima zi de filmare "Pariu cu viata"! FOTO

Adela Popescu si Radu Valcan isi beau cafeaua pe malul lacului din Buftea. Vezi cum a fost prima zi de filmare "Pariu cu viata"! FOTO

Adela Popescu si Radu Valcan isi beau cafeaua pe malul lacului din Buftea. Vezi cum a fost prima zi de filmare "Pariu cu viata"! FOTO

Dimineata agitata din Buftea a inceput la ora 08.00 cand toata lumea era deja prezenta pe platoul de filmare, emotionata si astepta cu nerabdare ca regizorul sa strige “Actiune!”. Asa a inceput cel mai nou proiect MediaPro Pictures, primul serial muzical romanesc, “Pariu cu viata”, ce va fi difuzat din toamna, la PRO TV.

Daca profesorul de sport interpretat de Radu Valcan a trecut prin momente foarte amuzante, Adela Popescu interpreta Ralucai, o tanara profesoara de muzica non-conformista marturiseste ca dimineata aceasta a fost una...muzicala: “We Will Rock You”!

Cu aceasta melodie mi-am inceput dimineata alaturi de elevii liceului din “Pariu cu viata” si a fost WOW!!! Am ajuns pe platourile de filmare pe care le cunosc de atatia ani si parca am intrat intr-o noua lume, toti in jurul meu cantau, o zi plina de momente frumoase”, marturiseste Adela. In plus, pentru actrita, reintoarcerea pe platourile de filmare din Buftea inseamna si reluarea unor tabieturi placute. “Ma bucur ca in fiecare dimineata, impreuna cu Radu, ne vom bea din nou cafeaua in Buftea, pe malul lacului. Si ca, alaturi de colegi, vom merge in pauza de masa si vom povesti”, adauga Adela.

Alina Eremia
, protagonista serialului, a avut o noapte agitata inaintea primei zile de filmare.  “Am avut parte de un somn destul de agitat, deoarece toata noaptea mi-am «petrecut-o» pe platourile de filmare. Evident am avut emotii mari, desi repetam demult. Azi am avut primul contact cu camerele de filmat intr-o alta ipostaza decat cea familiara mie, aceea de a canta. M-am trezit la 6 dimineata, foarte entuziasmata”, marturiseste tanara care ii va da viata Ioanei, o adolescenta talentata, care traieste fiorii primei iubiri.

Ziua a debutat cu bine si pentru Dorian Popa, protagonistul seerialului  “Pariu cu viata” care si-a instituit, inca de la inceput, un ritual. ”Inainte de a incepe actiunea ma retrag intr-un colt si imi ofer cateva momente doar cu mine, timp in care il las pe Dorian un pic sa se “relaxeze” si incerc sa-l inteleg cat mai bine pe Andrei”, povesteste Dorian.

Sore, interpreta Sarei, personajul care va da peste cap planurile celor doi indragostiti din “Pariu cu viata”, isi priveste rolul ca pe o mare  provocare. “Sara este captivanta. Ca orice personaj antagonist va avea momente in care va surprinde publicul iar eu voi avea multe secvente grele de filmat. Mi s-a parut foarte dificil ca din prima mea zi de filmare sa fiu rea si categorica cu prietenii mei, colegii de serial. Dar rolul e rol”, marturiseste Sore.

Astazi, la Stirile PRO TV de la ora 19.00 si la ora 22.00 in cadrul emisiunii “Povestiri de noapte”, ACASA, telespectatorii pot vedea cum a decurs prima zi de la filmare la Buftea pentru primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata” care va fi difuzat din toamna la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni