• Emisiuni
  • La Măruță
  • Adrian Minune, suspectat de consum de droguri: "Am dat o declaratie scurta, pe o foaie alba, sunt martor, nu invinuit"

Adrian Minune, suspectat de consum de droguri: "Am dat o declaratie scurta, pe o foaie alba, sunt martor, nu invinuit"

Adrian Minune, suspectat de consum de droguri: "Am dat o declaratie scurta, pe o foaie alba, sunt martor, nu invinuit"

Adrian Minune a spus ca este martor in acest dosar si ca nu intelege de ce i se repeta ca ar fi invinuit.

Cantaretul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a declarat miercuri, la iesirea de la DIICOT, ca nu a fost pus sub invinuire de procurori, ca are doar calitate de martor si ca a dat o declaratie scurta, "pe o foaie de hartie alba".

Acesta nu a dat alte detalii despre discutia cu anchetatorii, iar avocatul lui a aratat ca, in acest moment, nu doreste sa faca publice detalii din ancheta in curs.

Surse judiciare au declarat ca Adrian Minune a fost pus sub invinuire pentru detinere de droguri in vedere consumului, procurorii DIICOT aducandu-i miercuri la cunostinta acuzatiile.

Adrian Simionescu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT pentru a-i fi adusa la cunostinta acuzatia pentru care este cercetat, au declarat surse judiciare.

Alaturi de Adrian Minune au mai fost pusi sub invinuire Sorin Talent si Costel Biju, tot pentru detinere de droguri in vedere consumului, au precizat sursele citate.

Si Costel Biju a venit la sediul DIICOT, fiind citat de procurorii pentru a-i fi adusa la cunostinta invinuirea.

Sursele judiciare au precizat ca acest caz a pornit de la o cauza complexa de trafic de droguri aduse pe filiera Spania, Adrian Minune, Sorin Talent, Costel Biju si alte persoane fiind o parte dintre cei care ar fi asigurat piata de desfacere in Romania.

Pe 15 octombrie a fost audiat la DIICOT si cantaretul de manele Florin Salam, intr-un dosar in care el si membrii trupei sale sunt suspectati de consum de cocaina.

Florin Salam declara, la iesirea de la DIICOT, ca a fost audiat ca martor, dupa ce, in iunie - iulie, a participat la o petrecere unde "s-au intamplat mai multe prostii".

Intrebat daca este vorba despre consum de cocaina, Salam a raspuns: "Nu stiu, s-o fi consumat".

Tot astfel, intrebat daca vreun membru al trupei sale a consumat droguri, Florin Salam a spus ca nu stie, dar daca ar fi asa, el ar face "curatenie in trupa", fara sa-i faca rau respectivului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni