• PRO TV
  • Farsa la benzinarie cu final neasteptat. Lui Maruta nu-i venea sa creada cand a vazut cine coboara din masinuta rosie

Farsa la benzinarie cu final neasteptat. Lui Maruta nu-i venea sa creada cand a vazut cine coboara din masinuta rosie

Farsa la benzinarie cu final neasteptat. Lui Maruta nu-i venea sa creada cand a vazut cine coboara din masinuta rosie

"Happy Hour" e integral pe voyo.ro.

Intr-o statie de benzinarie, echipa "Happy Hour" a montat cateva camere de filmat si un ecran prin care Catalin Maruta a putut sa vorbeasca in direct cu cei care opreau sa puna benzina. Acest experiment a fost aplicat cu succes si in SUA, in show-ul lui Jay Leno.




Daca pana acum clientii de la benzinarie ramaneau fara cuvinte, de aceasta data cel mai surprins a fost Catalin Maruta. Din masinuta rosie a coborat  nimeni altul decat Adrian Minune, care oprise sa alimenteze, in drum spre casa. Cantaretul era insotit de cei trei copii ai sai si, daca tot s-a intalnit in acest fel cu Maruta, a promis ca face tot posibilul sa ajunga si in emisiune.




Dupa ce a suferit un accident rutier si si-a facut "praf" bolidul Ferrari, Adrian Minune a trecut la o clasa mai mica. Cantaretul se plimba acum cu o masina mica rosie, in care incape, insa, cu toata familia lui.




Citeste si:


Carmen, fiica lui Adi Minune, a cantat LIVE impreuna cu sora mai mica unul din hiturile lui Beyonce: "Eu sunt mandra de notele de la Capacitate"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni