• PRO TV
  • Adriana Bahmuteanu l-a botezat pe Eduard Gabriel chiar de ziua ei de nastere! Vezi ce surpriza i-a facut lui Prigoana! VIDEO

Adriana Bahmuteanu l-a botezat pe Eduard Gabriel chiar de ziua ei de nastere! Vezi ce surpriza i-a facut lui Prigoana! VIDEO

Adriana Bahmuteanu l-a botezat pe Eduard Gabriel chiar de ziua ei de nastere! Vezi ce surpriza i-a facut lui Prigoana! VIDEO

Sambata, 7 mai, familia Prigoana a avut dublu eveniment - botezul lui Eduard Gabriel si ziua de nastere a Adrianei Bahmuteanu. Si cum nasii micutului sunt din Constanta, toata lumea s-a dus la mare, cei 200 de invitati petrecand la un restaurant select pana in zori. Detalii despre cum a decurs petrecerea a dat Adriana Bahmuteanu, luni, 9 mai, cand a fost invitata pe happylica.

Pe langa personajul principal, micutul Eduard Gabriel, au fost prezenti si ceilalti trei baieti ai lui Prigoana: Maximus, Silvius si Honorius, iar Adriana a marturisit ca nu si-a dorit sa aiba si ursitoare la petrecere, deoarece acestea nu este normal sa vina cand este multa lume de fata.

Adriana nu regreta faptul ca a pus botezul chiar de ziua ei de nastere, desi se stie, a spus ea la "Happy Hour" ca Prigoana este zgarcit, deoarece nu va uita prea usor aceasta aniversare, cand a implinit 37 de ani si i-a fost crestinat cel de-al doilea copil, Eduard Gabriel.

Adriana i-a facut o surpriza lui Silviu Prigoana si l-a adus la botez pe Sandu Ciorba, cantaret de manele din Ardeal, preferat de sotul ei. Silviu asculta orice - si muzica clasica si manele.

Catalin Maruta i-a aratat Adrianei secventa in care Irinuca plange in hohote si il roaga pe tatal ei sa o ia la Izvorani, moment in care izbucneste in plans si Irinel, dupa care a rugat-o pe invitata de la "Happy Hour" sa comenteze.

Tulburata, Adriana i-a acuzat pe Monica si pe Irinel ca sunt imaturi si ca datorita razboiului dintre ei si din cauza ca se lasa stapaniti de orgolii o fac pe fetita lor sa sufere.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni