• PRO TV
  • Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, oficial divortati

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, oficial divortati

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, oficial divortati

Ultima despartire pare sa fie ultima pentru Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Acum, miza este pensia alimentara a copiilor.  

"Daca i-a placut sa-i faca, ar trebui sa-i placa sa-i si creasca, nu sa-si coteasca veniturile", spune Adriana Bahmuteanu, nemultumita ca Silviu Prigoana va trebui sa plateasca 500 de euro pentru fiecare dintre minori.

"Ar trebui sa fie o suma considerabila, ca isi permite, are cea mai frumoasa vila din zona Foisorul de Foc", acuza ea.

La termenul de marti din divortul intre Bahmu si Prigoana, Adriana a fost insotita si de mama sa. Seara, cand procesul s-a incheiat, aceasta si-a spus parerea despre casnicia si despartirea celor doi reporterilor Cancan.ro.

Fosta soacra a lui Prigoana, pe care el n-a pierdut nicio ocazie s-o "atace", mai in gluma, mai in serios, a spus ca ea crede inca intr-o impacare. Mai mult, de cand a fost introdusa actiunea de divort, ea a incercat sa-i impace. S-a dus inclusiv la Prigoana, sa vorbeasca cu el, dar acesta nu a primit-o.

"Este pacat ca s-a ajuns aici, au existat certuri intre ei, dar nu trebuia sa fie violent cu ei si nici s-o jigneasca in fata copiilor", a declarat mama Adrianei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni