• PRO TV
  • Alex Puica ajunge in Dambovita, intr-un nou episod al serialului "O Saptamana nebuna"

Alex Puica ajunge in Dambovita, intr-un nou episod al serialului "O Saptamana nebuna"

Alex Puica ajunge in Dambovita, intr-un nou episod al serialului "O Saptamana nebuna"

E joi. Si inca o zi in care familia Codrescu trebuie sa faca fata buclucurilor in care intra Alex Puica (Paul Ipate). Dupa inmormantarea catelului Obama, familia se confrunta acum cu problemele pe care viitorul ginere le are cu Violeta (Sabina Branduse).

Colega de birou sarita de pe fix, care viseaza sa se iubeasca toata viata cu Alex, e in stare sa faca orice pentru a-l cuceri. Asa se face ca parintii Mariei (Diana Cavallioti) se pomenesc in curtea casei chiar cu tatal Violetei, disperat ca fiica sa nu reuseste sa ii intre in gratii lui Alex. Totul culmineaza cu o scena de pomina, dupa o noapte ratata in care Alex trebuia sa se distreze la propria petrecere a burlacilor, dar, in schimb, ajunge in Dambovita. Despre ce este vorba, telespectatorii Pro Tv vor descoperi in episodul “O saptamana nebuna” de joia aceasta, 6 martie, de la 21.30. 

La secventa saritului in Dambovita, Paul Ipate, interpretul lui Alex Puica, marturiseste ca a scapat cu hainele uscate: “N-am sarit in Dimbovita :). A fost un cascador care a facut asta”, povesteste actorul. “Mi-ar fi placut sa o fac eu, dar era foarte frig afara. :) Iar baietii au fost atat de buni, incat s-a tras o singura dubla.”

Tot in episodul de joia aceasta, Maria (Diana Cavallioti) se simte tot mai dezamagita de Alex. Aflata la petrecerea burlacitelor si incurajata de Vicky (Ada Gales), Maria il suna pe fostul ei iubit. Iar Natalia (Tora Vasilescu), viitoarea soacra, este de-a dreptul in pragul isteriei cand primeste acasa plicurile pentru nunta, cu numele familiei scris gresit.    

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni