• Emisiuni
  • Vocea României
  • Iti mai aduci aminte de Alexandra Craescu de la "Vocea Romaniei"? Artista s-a reinventat complet si are o super piesa: "Tu si eu"

Iti mai aduci aminte de Alexandra Craescu de la "Vocea Romaniei"? Artista s-a reinventat complet si are o super piesa: "Tu si eu"

Iti mai aduci aminte de Alexandra Craescu de la "Vocea Romaniei"? Artista s-a reinventat complet si are o super piesa: "Tu si eu"

Dupa participari la numeroase concursuri muzicale, Alexandra Craescu a lansat single-ul "Tu si eu", un featuring cu Cristyz, iar acum canta impreuna cu Directia 5.

Alexandra Craescu se afla la malul marii pentru cateva zile, unde a cantat la Teatrul de vara din Jupiter, alaturi de Directia 5.

 

 

"Versurile sunt compuse de catre mine, iar muzica de catre Cristian Gheorghe, in colaborare cu Cristyz. Multumesc celor care au crezut si cred in mine! Cu Dumnezeu inainte!", declara Alexandra.

 

 

 

"Vocea Romaniei" revine cu un nou sezon din toamna, la ProTV!

 

O coproductie Cat Music si Voices Media, single-ul "Tu si eu" este compus de catre Alexandra Craescu, alaturi de Cristyz.

 

 

Alexandra Craescu are un background muzical impresionant. Pe langa studiile muzicale, Liceul de Arta “George Apostu din Bacau” si Facultatea de Muzica “Spiru Haret” din Bucuresti), artista a ajuns in etape finale, la Megastar si Vocea Romaniei. In plus, tanara artista a jucat in musicalul “Rebecca” de Sylvester Levay, la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, dar si rolul Julietei in musicalul “Romeo si Julieta”, de Gerard Presgurvic.

 

 

Alexandra a colaborat, de-a lungul timpului, cu Stefan Banica, Directia 5, Vama, Vineri 13, Mihai Margineanu, Marius Nedelcu (ex Ackent), atat pe partea de compozitie, cat si in calitate de interpreta. Alaturi de Stefan Banica a sustinut numeroase concerte in toata tara, ca membra a grupului "The 50's".

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni