• PRO TV
  • Alexandra Dinu: "Baietelul meu avea o gaura de 3 cm in inima". Dezvaluiri impresionante la "Happy Hour"

Alexandra Dinu: "Baietelul meu avea o gaura de 3 cm in inima". Dezvaluiri impresionante la "Happy Hour"

Alexandra Dinu: "Baietelul meu avea o gaura de 3 cm in inima". Dezvaluiri impresionante la "Happy Hour"

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Alexandra Dinu a trait clipe de cosmar legate de boala si operatia lui Mario. Ea a venit la "Happy Hour" sa povestasca prin ce-a trecut, dar mai ales ce trebuie sa faca oricare dintre noi spre a evita astfel de momente.

Mario Mutu, fiul fotbalistului Adrian Mutu din casatoria cu Alexandra Dinu, a suferit o interventie chirurgicala pe cord deschis, dupa ce i s-a descoperit o problema la inima.

A fost un soc pentru mine sa aflu in ianuarie ca are probleme la inima, a fost mereu un copil energic, sanatos, nu a manifestat niciun fel de simptom. l-am descoperit problema in urma unei vizite la pediatru. Am repetat analizele de zeci de ori, nu ne venea sa credem” a recunoscut Alexandra. Mario avea un defect septal, o problema des intalnita la copii, fiind rezolvata de obicei prin microchirurgie, insa, pentru ca nu a fost posibil in acest caz, fiul fotbalistului roman a fost supus unei operatii pe cord deschis.

Mario are 10 ani si am aflat ca e o patologie frecventa la copii. Malformatia lui era cea mai simpla. Avea o gaura de 3 cm in inima. Cam opt copii dintr-o mie se nasc cu asa ceva. Recomand tuturor parintilor sa le faca copiilor o ecocardiografie” sustine fosta sotie a lui Adrian Mutu.

Alexandra Dinu a venit in Romania pentru a demara o campanie de prevenire, pentru ca tot mai multi oameni sa afle despre aceste probleme. “Mi-am promis ca, daca vom iesi cu bine din situatia asta, voi face ceva ca sa-i ajut si pe ceilalti” a explicat ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni