• PRO TV
  • De la 20:30, la ProTV: Alexandra Dinu implineste un vis caritabil in finala "Dansez pentru tine": "Cand ma gandesc la un parinte al carui copil este bolnav, imi dau lacrimile"

De la 20:30, la ProTV: Alexandra Dinu implineste un vis caritabil in finala "Dansez pentru tine": "Cand ma gandesc la un parinte al carui copil este bolnav, imi dau lacrimile"

De la 20:30, la ProTV: Alexandra Dinu implineste un vis caritabil in finala "Dansez pentru tine": "Cand ma gandesc la un parinte al carui copil este bolnav, imi dau lacrimile"

Vineri, in finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", Alexandra Dinu intra in ringul visurilor si danseaza pentru un caz umanitar.

"Sunt emotionata la gandul ca voi putea ajuta un copil care sufera de aceeasi deficienta la inima de care a suferit si fiul meu, Mario", a marturisit Alexandra Dinu, cea care danseaza vineri, 29 noiembrie, in finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" pentru un caz umanitar la care a rezonat foarte tare.

"De cate ori ma gandesc la ce simte un parinte al carui copil este bolnav imi dau lacrimile si simt brusc un gol urias in stomac. Ma doare parca acest gand, amintirea temerilor si suferintelor pe care le-am simtit si eu cand am descoperit ca Mario are probleme. Insa zambesc cu speranta la gandul ca odata depistata, aceasta problema de sanatate poate fi inlaturata prin interventie chirurgicala. Asta trebuie sa stie toti parintii", transmite Alexandra.

Venita special din Italia pentru o serie de actiuni caritabile, Alexandra se bucura ca va avea ocazia sa danseze un tango caritabil in cadrul finalei celui de-al 14-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine".

"Apreciez aceasta emisiune si ma uit cu mirare si admiratie la cat de mult evolueaza perechile care intra in acest concurs si cata stralucire capata cand ajung aici. Sper sa-mi iasa si mie dansul, chiar daca n-am prea mult timp de repetitii. Am doar doua zile la dispozitie pentru asta. Exagerez cand spun doua zile, pentru ca practic sunt cateva ore, pentru ca il voi avea alaturi de mine si pe Mario care nu cred ca va avea rabdare sa stea departe de mine foarte mult timp. Sper sa-si faca repede prieteni pe holurile de la Buftea, sa am si eu timp de lucru :)", a dezvaluit frumoasa vedeta.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni