• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alexandra Stan rupe tacerea, la 3 luni dupa ce fostul ei impresar a bagat-o in spital. "Este momentul sa spun stop!"

Alexandra Stan rupe tacerea, la 3 luni dupa ce fostul ei impresar a bagat-o in spital. "Este momentul sa spun stop!"

Alexandra Stan rupe tacerea, la 3 luni dupa ce fostul ei impresar a bagat-o in spital. "Este momentul sa spun stop!"

La trei luni dupa ce a fost batuta de impresarul Marcel Prodan, Alexandra Stan pregateste o revenire spectaculoasa. Cantareata isi mentine plangerea penala impotriva fostului sau manager si spune ca nu a mai vorbit cu el pana acum.

Cu zambetul pe buze, Alexandra Stan pare astazi o cu totul alta persoana decat cea care in urma cu trei luni fusese desfigurata de impresarul sau, Marcel Prodan.

Dupa ce unele zvonuri spuneau ca si-ar fi retras plangerea penala depusa impotriva agresorului sau, artista sustine ca e mai hotarata ca niciodata sa-l oblige pe impresarul sau sa plateasca.

"Eu vin astazi sa fac aceste clarificari pentru ca este momentul sa spun stop. Adica sa vorbesc eu in numele meu! Dumnezeu iarta, eu am depus plangere penala. Nici nu m-am gandit sa o retrag, tocmai de aceea nu inteleg de unde a aparut aceasta informatie eronata, mai ales ca eu am intentat o actiune penala impotriva domnului Prodan", spune Alexandra Stan.

De la incidentul care a marcat-o atat fizic, cat si psihic, Alexandra nu a mai urcat pe scena. Mai mult, simte ca hartuirea la care a fost supusa nu se opreste aici. Pregateste, insa, o revenire de zile mari.

"Pe unele site-uri de socializare se fac declaratii in numele meu, dar nu sunt ale mele. Eu nu am pagina de Facebook oficiala si nu fac afirmatii calomnioase. Din luna iunie nu am confirmat participarea la niciun eveniment", afirma artista.

Alexandra Stan a decis sa transforme experienta dureroasa pe care a trait-o in ceva constructiv, intr-o campanie care sa ii ajute pe altii aflati in situatii dificile. "In scurt timp veti primi detalii despre campania sociala in care m-am implicat", a anuntat ea "La Maruta".

Cantareata este hotarata sa lase trecutul in urma si sa se concentreze pe proiecte mai ambitioase decat pana acum.

"A fost o perioada in care am avut timp sa ma odihnesc si sa ma linistesc. Ce am facut pana acum tine de trecut, de acum imi doresc sa invat lucruri noi, sa cunosc oameni noi", a declarat ea increzatoare.

 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni