Aliona Moon a lansat videoclipul piesei "Loc pentru dragoste" - VIDEO

Aliona Moon a lansat videoclipul piesei "Loc pentru dragoste" - VIDEO

Aliona Moon, tanara artista din Republica Moldova, a reusit in 2014 sa impresioneze juriul si publicul cu vocea sa inconfundabila, ajungand pana in finala celui de-al patrulea sezon „Vocea Romaniei”, in echipa lui Smiley. Aliona nu se afla la primul contact cu muzica. Ea a participat si alte concursuri de talente in Moldova, iar in 2013 si-a reprezentat tara la Eurovision.

"> e o piesa de incurajare pentru cei care cred ca este normal sa mai poarte cu ei sentimentele unei iubiri esuate. Este un cantec care expune in mod complet pozitivul din mine si dorinta de a sustine oamenii atunci cand au nevoie.

Mi-am dat seama ca Smiley stie foarte bine sa citeasca o persoana inainte de a-i compune o piesa, iar HaHaHa Production mi-a facut un cadou de ziua mea, fara sa stie, initial :)”, ne spune Aliona despre prima sa piesa lansata in colaborare cu HaHaHa Production.

Chiar de ziua ei de nastere, Aliona lanseaza „Loc pentru dragoste”, prima sa piesa produsa in studiourile HaHaHa Production si cea de-a 25-a productie din luna #maimusic.

Citeste si: Iti mai amintesti de Jovana Milovanovic, fosta concurenta de la Vocea Romaniei? Cum arata acum favorita lui Moga

HaHaHa Production sarbatoreste luna mai cu muzica si pasiune. Au trecut deja 25 zile din maratonul muzical inceput la 1 mai. Toate piesele lansate sunt disponibile pe canalul lor de YouTube, precum si pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, cele 31 de productii muzicale se vor regasi pe compilatia #maimusic.

Preselectiile pentru noul sezon Vocea Romaniei au debutat weekend-ul trecut la Cluj-Napoca! Editia cu numarul cinci Vocea Romaniei invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze aptitudinile muzicale in cadrul caravanei. 

Urmatoarea oprire a caravanei Vocea Romaniei este pe 31 mai in Iasi, Hotel Unirea, incepand cu ora 10:00.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni