• Emisiuni
  • Vocea României
  • Anda Dimitriu, o concurenta sigura pe ea. Ce spune despre colegii de la "Vocea Romaniei" si de care se teme cel mai mult INTERVIU EXCLUSIV

Anda Dimitriu, o concurenta sigura pe ea. Ce spune despre colegii de la "Vocea Romaniei" si de care se teme cel mai mult INTERVIU EXCLUSIV

Anda Dimitriu, o concurenta sigura pe ea. Ce spune despre colegii de la "Vocea Romaniei" si de care se teme cel mai mult INTERVIU EXCLUSIV

Anda Dimitriu are 25 de ani si este cantareata. A debutat in muzica la numai 6 ani in Tip Top Minitop, iar de atunci a incercat sa se axeze din ce in ce mai mult pe aceasta latura si sa se perfectioneze. Insa, problemele de sanatate au inceput sa isi spuna cuvantul. S-a nascut cu o problema la sold, iar din aceasta cauza durerile de spate si oboseala au impedicat-o sa faca fata ritmului solicitant pe care il impune viata de artist.

Acum a invatat sa isi controleze corpul cu mintea si poate sa faca fata stresului. De cand s-a mutat in Bucuresti, colaborarile pe partea muzicala nu au incetat sa apara si a lucrat cu Pacha Man, Camuflaj, Vescan, J. Yolo si multi altii. 

Inainte de marea finala, Anda Dimitriu a acordat un interviu in care a dezvaluit cateva detalii despre experienta traita pana acum la "Vocea Romaniei".

Finala de la Vocea Romaniei va avea loc ASTAZI, de la 20:30, la ProTV, iar in lupta pentru castigarea marelui titlu se afla Tiberiu Albu, Aliona Munteanu, Maria Hojda si Anda Dimitriu.

1. Care a fost cel mai greu moment de pana acum din concurs?

Pentru mine cea mai grea provocare a fost pregatirea primului live. Impreuna cu antrenorul meu am decis sa reformulam ce pregatisem si asta cu doar o noapte inainte. Stresul si lipsa somnului au adaugat tensiune si nesiguranta, eu neavand o prestatie satisfacatoare pentru mine, cel putin. Cu toate astea, ma bucur foarte mult ca lucrurile au mers in directia asta pentru ca astfel, am reusit sa traiesc o experienta extraordinara. In doar 3 minute, mi-am dat seama pe ce trebuie, pe viitor, sa plusez, pe ce sa nu mai plusez, cum trebuie sa ma pregatesc, cum sa abordez piesele.

2.Ce vei face cu banii daca vei castiga Vocea?

Daca as castiga Vocea Romaniei, as face o lista cu ceea ce stiu ca-si doresc cei din familia mea si prietenii apropiati si m-as bucura din plin sa le indeplinesc dorintele. Primul item de pe lista e o pisica pentru prietena mea cea mai buna. As investi intr-un proiect live foarte misto si as da o tura pe la Hospice- Casa Sperantei, sa vad ce le lipseste :)

3. Care crezi ca este cel mai periculos concurent /care are cele mai multe sanse sa castige ?

Nu exista concurenti periculosi, doar concurenti foarte talentati :). Cred ca in fiecare in parte pentru ca suntem 4 nuante deosebite.

4. Ce te face sa zambesti?

Faptul ca am o viata din ce in ce mai frumoasa, o familie unita,  prieteni adevarati si multa serotonina :)

5. Daca ai fi nevoita sa renunti la muzica, ce alta cale ai vrea sa urmezi?

Daca as renunta la muzica, ceea ce este imposibil, as continua sa ma exprim cat mai creativ in orice modalitate. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni