• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Are o voce superba si este si o foarte buna DANSATOARE. Cum a impresionat Andra la preselectiile "Romanii au talent" de la Timisoara

Are o voce superba si este si o foarte buna DANSATOARE. Cum a impresionat Andra la preselectiile "Romanii au talent" de la Timisoara

Are o voce superba si este si <span style="color:#f00;">o foarte buna DANSATOARE.</span> Cum a impresionat Andra la preselectiile "Romanii au talent" de la Timisoara

Show-urile “Romanii au talent” au ajuns pentru al treilea an consecutiv la Timisoara. Opera Nationala a devenit arhiplina. Sute de banateni au venit sa isi sustina eroii. Juriul show-ului de la ProTV a avut si de aceasta data misiunea de a-i desemna pe cei mai talentati, cei care au sansa de a castiga marele premiu de 120.000 de Euro.

Ca la fiecare show marca ‘Romanii au talent”, surprizele au fost la inaltime.

Andi Moisescu a sustinut primul sau recital in fata unui public de sute de telespectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenti si a inceput sa cante, spre bucuria celor din sala. Smiley si Pavel Bartos i-au sarit in ajutor cu o coregrafie pentru ca momentul sa fie complet.

Mihai Petre a avut parte si el de un moment care a incantat publicul. Juratul a fost invitat la dans de o concurenta care a venit sa-si demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost in picioare cand cei doi au inceput sa danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte. Andra a venit si ea pe scena, demonstrand ca nu este doar o cantareata extraordinara, ci si o foarte buna dansatoare. Smiley si Pavel Bartos au intrat si ei in joc cu o coregrafie in stil propriu.

Sefii si-au facut de cap si in culise. Pavel Bartos a tinut neaparat sa poarte niste picioroange la fel ca ale unei concurente, dar a avut nevoie de sustinerea celor din echipa, sustinere la propriu pentru ca ii era foarte greu sa-si pastreze echilibrul. Povestea a continuat cu o partida de box intre cei doi, un concurs de mancat pepeni sau o lupta cu sabii.

Inainte show-urilor “Romanii au talent”, spectatorii au facut parte dintr-un flash mob organizat chiar in fata Operei. Cei prezenti au dansat alaturi de Smiley, Pavel Bartos si baletul Edi Stancu facand un super spectacol. Sute de oameni si-au coordonat miscarile pe ritmul imnului de la “Romanii au talent”, reusind sa-I antreneze pe toti cei prezenti in Piata Operei.  

Din publicul de la Timisoara a facut parte si Adela Popescu. Aflat la un concert in orasul de pe Bega aceasta nu a ratat ocazia de a veni la show-urile “Romanii au talent”. Adela nu a venit singura, ci insotita de prietenul ei patruped Ciu, care a urmarit linistit show-ul din bratele stapanei.

Caravana “Romanii au talent” continua cu Moldova. Preselectiile din Iasi vor avea loc pe 17 septembrie, incepand cu ora 10:00, la Hotel Unirea. Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro sau direct in locatie.

Iti mai aduci aminte de Uni-k? Vezi cum arata acum si asculta noua ei piesa

             

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni