• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Esca, fata in fata cu generatia PRO "La Maruta", in editia din 1 Decembrie, cand ProTV spune "Eu fac Romania"

Andreea Esca, fata in fata cu generatia PRO "La Maruta", in editia din 1 Decembrie, cand ProTV spune "Eu fac Romania"

Andreea Esca, fata in fata cu generatia PRO "La Maruta", in editia din 1 Decembrie, cand ProTV spune "Eu fac Romania"

In editia din 1 Decembrie, Andreea Esca vine "La Maruta"  pentru a se intalni cu o reprezentanta a generatiei PRO: Andreea Codreanu, care s-a nascut chiar pe 1 decembrie 1995, odata cu ProTV. 

Parte a unei generatii cu talent si curaj, Andreea, care poarta numele celei mai bune prezentatoare de stiri din Romania, vine “La Maruta” pentru a-si spune povestea, pentru a vorbi despre visurile generatiei din care face parte si pentru a sta fata in fata cu cea care, intr-un fel sau altul, i-a marcat destinul. 

Mandri ca fiica lor s-a nascut in aceeasi zi cu televiziunea care face Romania altfel, parintii Andreei s-au decis din prima clipa sa isi boteze copilul cu numele Andreei Esca, nume iconic legat nu numai de ProTV, ci si de istoria stirilor in Romania. Inca din prima zi, parintii Andreei Codreanu si-au croit visuri mari si au botezat-o pe fetita cu un nume de succes. Andreea Codreanu a crescut si a invatat sa gandeasca liber, iar de 1 Decembrie a venit in fiecare an la ProTV, de ziua ei, de ziua postului TV numarul 1 in Romania si de ziua tuturor romanilor. 

Aflata la varsta majoratului, asemenea ProTV-ului, Andreea Codreanu este incurajata "La Maruta" chiar de Andreea Esca si va vorbi despre visul sau de a devein medic, de a-si face viata dupa regulile vointei si ale curajului generatiei ei, de a face Romania sa se schimbe in bine. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni