• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Antrenorii si echipele lor sunt gata de lupta! Duminica batem gongul pentru confruntarile de la Vocea Romaniei Junior!

Antrenorii si echipele lor sunt gata de lupta! Duminica batem gongul pentru confruntarile de la Vocea Romaniei Junior!

Antrenorii si echipele lor sunt gata de lupta! Duminica batem gongul pentru confruntarile de la Vocea Romaniei Junior!

La auditiile pe nevazute, juniorii au demonstrat ca au calitati vocale formidabile, iar Andra, Moga si INNA s-au luptat pentru ei cu toate armele. 

Acum, fiecare antrenor are in echipa cate noua concurenti extraordinari, insa duminica aceasta, de la 20:30, in etapa confruntarilor, cate trei concurenti vor intra in ring si vor incerca sa impresioneze, insa numai cate unul dintre ei va merge mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei Junior si premiul in valoare de 50.000 de euro. La finalul editiei, Andra, Moga si INNA vor ramane cu numai trei concurenti in echipa.

Antrenorii au ales melodiile pentru fiecare confruntare, au repetat zile intregi impreuna cu concurentii, iar duminica vom vedea rezultatul muncii lor si deciziile neasteptate pe care le vor lua. Cine va merge mai departe? Acest lucru se vor intreba si copiii. Raspunsurile lor vor fi, pe cat de diverse, pe atat de surprinzatoare. Daca unul dintre ei va declara: ”Nu avem puteri supranaturale de a spune: eu voi trece mai departe sau altcineva”, altul va da un raspuns total neasteptat: ”Sunt mici sanse sa ma aleaga pe mine! Ar putea sa le aleaga si pe ele. Si daca le-ar alege, chiar m-as bucura!”. 

Duminica aceasta, INNA va surprinde prin replicile si sinceritatea ei si va starni reactii atat din partea colegilor, cat si din partea copiilor! Ce o va determina sa ii transmita Andrei ca vrea sa-i fure o echipa intreaga de juniori cu voci senzationale, dar si in ce context ii va spune unei concurente: ”Te consider colega mea, ce spui de asta?”, vom afla in etapa confruntarilor.

Momentele celor mici ii vor da pe spate pe Andra, Moga si INNA, dar in cele din urma antrenorii vor avea dificila misiune de a elimina cate sase voci fabuloase. Deciziile lor vor fi extrem de dificile, fapt care o va face pe Andra sa izbucneasca in lacrimi: ”Imi vine sa iau scaunul asta si sa-l arunc de toti peretii! Doamne, ce greu e!”, iar Moga se va simti invins de situatia nedreapta: ”Iti frange inima un copil cand se uita asa in ochii tai ca si cum ar zice: credeam ca suntem prieteni!”.

Duminica aceasta, copiii vor avea atitudine de superstar si vor crea momente de senzatie in ringul de la Vocea Romaniei Junior! Veselia, emotia intensa, miscarile de dans si exuberanta copiilor vor face ca bila energetica a lui Bobo sa explodeze, iar cei mici vor face show asa cum doar ei sunt in stare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei Junior! Vocea te face mare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni