• PRO TV
  • Apropierea finalei schimba lucrurile la Ferma Vedetelor. Cine sunt duelistii din aceasta saptamana 

Apropierea finalei schimba lucrurile la Ferma Vedetelor. Cine sunt duelistii din aceasta saptamana 

Apropierea finalei schimba lucrurile la Ferma Vedetelor. Cine sunt duelistii din aceasta saptamana 

Competita de la Ferma Vedetelor a ajuns pe ultima suta de metri, iar fiecare concurent incearca sa-si faca strategii pentru a ramane cat mai mult in cursa pentru marele premiu. 

Saptamana a inceput cu o serie de surprize, dupa ce Denis Stefan l-a lasat in postura de fermier al saptamanii pe Vasile Calofir. Un val de confuzie a plutit insa in aer atunci cand Vasile a ales la randul sau servitorii saptamanii: Sorana si Paul.

Desi era accidentata, Vasile a decis ca Sorana sa isi indeplineasca in continuare atributiile in ferma, iar situatia s-a complicat si mai tare atunci cand acesta a hotarat sa o trimita pe Sorana, desi era evident ca nu se afla intr-o stare fizica potrivita.

Dupa mai multe discutii intre concurenti, pe parcursul carora fiecare a incercat sa faca in asa fel incat sa-si asigure "eliberarea drumului" catre finala, a venit momentul in care Sorana Darclee a ales adversara pentru duel, adica pe Elena Lasconi, motivand ca ar fi vrut sa se lupte cu Lili, insa fetele au decis ca fiecare dintre fermieri trebuie sa treaca prin experienta unui duel inainte de a ajunge in finala.

Cine va castiga duelul dintre Sorana si Elena? Ferma Vedetelor, miercuri, de la 20:30, la ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni