Ardelenii au aratat ieri ca sunt pregatiti pentru noul sezon Vocea Romaniei!

Ardelenii au aratat ieri ca sunt pregatiti pentru noul sezon Vocea Romaniei!

Duminica, caravana Vocea Romaniei a ajuns la Cluj! De dimineata pana seara, ardelenii au venit la preselectii emotionati, dar hotarati sa demonstreze ca au calitatile vocale necesare pentru a ajunge pe scena cele mai bune competitii a vocilor si a intoarce scaunele antrenorilor.

Insotiti de familie sau prieteni, cei care s-au inscris la auditii au repetat in permanenta pe holuri si s-au pregatit sa impresioneze cu melodiile pe care le-au interpretat.

Alaturi de ei au fost si doua foste concurente, Ilinca Bacila si Nora Denes, care le-au povestit putin din experienta lor in competitie si le-au dat sfaturi utile. ”Vocea Romaniei mi-a schimbat viata! Asa ca, daca vrei sa ti-o schimbi si tu si ai un pic de talent si voie buna, poti veni la Vocea Romaniei la preselectii!”, a spus Ilinca.


Nora Denes, plina de entuziasm, a completat: ”Vocea Romaniei a insemnat pentru mine o rampa de lansare extraordinara, o experienta scenica si umana incomparabila cu ce am facut inainte. Un moment unic in viata mea! Celor care au cutezat sa-si adune talentul si carisma anul acesta si s-au decis sa traiasca experienta vietii lor la Vocea Romaniei, le spun sa fie ei insisi, sa fie rabdatori, atenti, naturali, prietenosi, muncitori si sa aiba incredere in talentul lor! In rest, voie buna si chef de munca, pentru ca le garantez ca vor fi pe cele mai bune maini si vor lucra cu cei mai buni profesionisti din tara!”.

Preselectiile Vocea Romaniei continua in Bucuresti, pe 9 si 10 aprilie, la hotel Ibis Gara de Nord, incepand cu ora 09:00, unde echipa PRO TV ii asteapta pe tinerii si adultii care vor sa demonstreze ca ei sunt vocea!

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni