• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ardelenii sunt asteptati weekend-ul acesta la Cluj, la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei

Ardelenii sunt asteptati weekend-ul acesta la Cluj, la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei

Ardelenii sunt asteptati weekend-ul acesta la Cluj, la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei

Ardelenii sunt asteptati in acest weekend la Cluj-Napoca, la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei, pentru a arata ca au calitati vocale extraordinare si ca sunt gata sa intre in lupta pentru marile premii ale celor doua competitii.

Sambata, 26 martie, incepand cu ora 09:00, copiii intre 7 si 14 ani sunt invitati la preselectiile Vocea Romaniei Junior, care vor avea loc la hotel Golden Tulip Ana Dome! Duminica, tot de la ora 09:00, la hotel Golden Tulip Ana Dome, tinerii si adultii sunt invitati sa-si faca vocile auzite in cadrul preselectiilor Vocea Romaniei!

Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor si intoarce scaunele tuturor antrenorilor!

Toti cei care canta din placere, care isi doresc sa devina cunoscuti si sa invete de la profesionisti sunt asteptati in acest weekend la preselectii, sa incante cu vocile lor si sa demonstreze ca merita sa ajunga pe scena vocilor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni