• PRO TV
  • Au dat 4 pentru titlul cu numarul 24 si au plecat acasa pe 4 carari. Stelistii au petrecut cu sampanie pana in zori

Au dat 4 pentru titlul cu numarul 24 si au plecat acasa pe 4 carari. Stelistii au petrecut cu sampanie pana in zori

Au dat 4 pentru titlul cu numarul 24 si au plecat acasa pe 4 carari. Stelistii au petrecut cu sampanie pana in zori

"Happy Hour" este integral pe Voyo.ro.

A fost revelion marti seara pentru milioanele de suporteri ai Stelei. Dupa 7 ani, ros-albastrii sunt din nou campionii Romaniei si si-au adjudecat cel de-al 24-lea titlu.

Dupa ce au fost premiati si au ridicat trofeul in uralele a zeci de mii de fani prezenti pe Arena Nationala, jucatorii Stelei s-au urcat intr-un autocar descoperit, care ii astepta in fata stadionului. Alaturi de jucatorii s-au aflat si sotiile, dar si copiii acestora.

Steaua a incheiat cu victorie un sezon perfect, iar primirea trofeului a dat startul petrecerii. Dupa 7 ani de asteptare, Steaua a primit din nou trofeul de campioana. A facut-o in fata unui stadion plin, pe national arena. Fanii au umplut tribunele si la sarbatoarea titlului, asa cum au facut-o la toate meciurile mari ale Stelei in acest sezon.

Dupa o asemenea performanta, stelistii s-au petrecut pana in zori si au plecat pe sapte carari acasa, bine abtiguiti de sampania care a curs toata noaptea.
 

Desi a avut parte de o seara reusita, petrecerea s-a incheiat cu ghinion pentru managerul Stelei, Meme Stoica. In drum spre casa, acesta a fost luat in vizor de catre politie, care a incercat sa-l traga pe dreapta. Cu toate acestea, Meme a refuzat sa opreasca si a condus pana acasa, de unde nu a mai iesit sa stea de vorba cu politistul care l-a asteptat o buna bucata de vreme.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni