• PRO TV
  • Au mai ramas 7 zile pana se da startul aventurilor de la "Ferma Vedetelor"

Au mai ramas 7 zile pana se da startul aventurilor de la "Ferma Vedetelor"

Au mai ramas 7 zile pana se da startul aventurilor de la "Ferma Vedetelor"

Au mai ramas doar 7 zile pana cand telespectatorii vor putea vedea cel mai tare reality show 100% romanesc si vor intra alaturi de cei 12 concurenti in Ferma Vedetelor. Luni, 9 martie, de la 20:30 se da startul aventurilor si le vom vedea pe cele 12 vedete cum vor face fata vietii in conditii de trai de acum 100 de ani. 

Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie vor trece printr-un adevarat test de rezistenta, iar conditiile de trai si frigul vor deveni principalii lor dusmani. Organizarea, impartirea sarcinilor, dar si cine va reusi sa se impuna drept fermierul saptamanii vor fi primele lucruri pe care le vor avea de rezolvat cand ajung la Ferma Vedetelor. 

Cele 12 vedete au avut sansa sa exploreze si sa ia pulsul vietii la tara cand s-au intalnit la filmarea promo-ului. Ei au trebuit sa indure frigul, sa mearga prin noroi si sa se aventureze la o plimbare cu caruta sau tractorul. 

Atmosfera de la filmari a fost un destinsa, presarata cu umor, iar interactiunea dintre vedete a fost exceptionala. Cei 12 s-au aflat pentru prima data impreuna in acelasi loc si au petrecut o zi facand tot felul de activitati care sa ii pregateasca pentru ce se va intampla incepand de luni, 9 martie, numai la PRO TV. S-au legat prietenii, s-au descoperit prieteni comuni, s-au depanat amintiri din copilarie si s-au facut planuri pentru intrarea in casa. 

Tot atunci, concurentii s-au intalnit cu Iulia Vantur, gazda emisiunii, si cu Nea Rata, cel care va avea grija sa le dea sarcini complexe pentru a reusi sa transforme Ferma Vedetelor intr-o ferma functionala la finalul celor 3 luni. 

Au mai ramas doar 7 zile pana la startul luptei pentru titlul de Marele Fermier si marele premiu in valoare de 50.000 de euro. Cine va fi cel care va reusi sa treaca peste toate provocarile, cine va abandona, dar si cum se vor comporta cele 12 vedete in lipsa luxului, ramane de vazut de luni pana joi, dar si sambata, de la 20:30, numai la PRO TV.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni