• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aventurile celor mai simpatice personaje de comedie romanesti, in topul preferintelor telespectatorilor

Aventurile celor mai simpatice personaje de comedie romanesti, in topul preferintelor telespectatorilor

Aventurile celor mai simpatice personaje de comedie romanesti, in topul preferintelor telespectatorilor

Radio Saracia s-a auzit in toata Romania! Las Fierbinti, cel mai tare serial de comedie romanesc, a ramas in topul preferintelor telespectatorilor, clasand PRO TV pe primul loc in topul audientelor si in aceasta saptamana! Pe intreaga durata de difuzare a serialului, 1.750.000 au urmarit cu sufletul la gura aventurile din cea mai cunoscuta localitate din Romania. Minutul de aur a fost atins la 20:55 cand peste 2.280.000 de telespectatori au ales PRO TV! 

Episoadele sezonului 6 difuzate aseara au clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Asadar, in intervalul de difuzare 20:31 – 22:19, pe publicul comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11 puncte de rating si o cota de piata de 24.7%, fata de urmatorul post clasat care a inregistrat 5.7 puncte de rating si o cota de piata de 12.7%.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii celor 2 episoade o audienta medie de 8 puncte de rating si 15.3% cota de piata, al doilea post clasat care a inregistrat 7 puncte de rating si 13.5% cota de piata.

Pozitia de lider a fost mentinuta si la nivel national, unde Las Fierbinti a inregistrat o audienta medie de 9.4 puncte de rating si 17.5% cota de piata, urmata de un rating de 7 puncte si 13% cota de piata obtinute de postul clasat pe locul 2.

Robi, seful de post al satului, a incercat pe parcursul celor doua episoade sa ii amuze cu bancurile sale pe Vasile sau Firicel. Hazul nu a fost pe masura asteptarilor acestuia, provocand mai degraba nervi si certuri. De la ras, la plans: in cealalta parte a localitatii, Bobita afla cu stupoare ca garda financiara i-a inchis mica afacere, carciuma, pentru evaziune! Totul din cauza lui Dorel care le-a deschis barul inspectorilor. Mahnit, acesta a cautat solutii si sfaturi la prietenii apropiati, Vasile si Giani. Vazand ca acestia sunt neinteresati de problemele sale, isi va gasi un sfatuitor in persoana lui… Celentano. Celentano a incercat din rasputeri sa-si deschida un post local de radio, intitulat Radio Saracia. Firicel a incercat si el, pana la urma fara sorti de izbanda.

Gianina a fost curioasa sa afle ce-i rezerva viitorul. Avand super-ocazia sa intalneasca o ghicitoare, aceasta a ramas fara economii si bijuterii. In plasa ghicitoarei, a parut ca va fi prinsa si Aspirina. Mult mai experimentata, si-a dat seama imediat de escrocherie si a actionat in consecinta, recuperand tot ce ghicitoarea a primit de la cei inselati. Pana la urma, Bobita si-a redeschis afacerea si s-a razbunat pe toti cei care l-au ignorat in momentul in care se afla la greu: afacerea lui Oaie a fost si ea inchisa de inspectori, iar casa lui Giani a fost vanduta. 

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni