"Vocea Romaniei", ACUM, numai la ProTV

"Vocea Romaniei", ACUM, numai la ProTV

Auditiile pe nevazute se pregatesc de final. Vineri, de la 20:30, ultima editie de auditii pe nevazute va aduce pe scena de la Vocea Romaniei concurenti talentati care spera sa ocupe locurile ramase in echipele celor patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila.  Asa cum le sta deja in obicei, cei patru sunt setati sa castige, iar lupta pentru cele mai bune voci va fi mai crancena ca niciodata, insa invaluita in eleganta si umor. 

Telespectatorii vor vedea cei mai multi concurenti care au reusit sa intoarca toate cele patru scaune, iar presiunea de a-si intregi echipa isi va face simtita prezenta in interactiunea dintre Loredana, Smiley, Moga si Chirila. Mizele au crescut, iar cursa catre marele trofeu trece la urmatoarea etapa: duelurile. Insa, vom afla maine cine sunt fericitii concurenti care au ocupat cele sapte locuri ramase libere si cum au fost convinsi de antrenori sa faca parte din echipa lor.

Cele mai bune 10 argumente pe care antrenorii le vor spune vineri la Vocea Romaniei sunt:

1. Esti deja o artista!

2. Cred ca daca ai veni in echipa mea am putea sa ne gandim ce piese ti s-ar potrivi in continuare, ce sa alegi sa canti. Cred ca la chestia asta am ceva de spus.

3. Sa alegi cum iti spune tie sufletul!   

4. Fratioare, nu stiu cum arati, nu stiu cine esti, dar am de gand sa ma bat foarte tare pentru tine!

5. Esti beton de beton! Si la propriu si la figurat!

6. Ai o voce foarte versatila. Ai cantat foarte bine piesa asta si sunt convins ca experienta isi spune cuvantul, ca stii sa canti o gramada de genuri muzicale. Cred ca vei avea un parcurs foarte frumos, insa, depinde cat de spectaculos il faci impreuna cu antrenorul tau.

7. Va trebui sa gasesti ceva prin care sa vrajesti publicul de acasa.

8. Mai rar asa voce! Esti tare!

9. Frate, frate, dar branza e pe muzica!

10. M-am intors pentru ca mie imi place gajaiala, imi place raguseala din vocea ta!

Vineri telespectatorii vor descoperi cine sunt cei carora antrenorii le-au spus aceste replici si cine sunt cele sapte voci spectaculoase care completeaza echipele pentru etapa duelurilor. 

Pro TV duce mai departe fenomenul second screen. Aplicatia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei ofera experienta completa a show-ului pe telefon si tableta. Pana acum peste 80.000 de romanii au descarcat aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play si au trait experienta de antrenor construindu-si echipa la Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni