• PRO TV
  • Adrian Cristea inca o mai iubeste pe Bianca! Cum a reactionat roscata si ce mesaj i-a transmis Victor Slav

Adrian Cristea inca o mai iubeste pe Bianca! Cum a reactionat roscata si ce mesaj i-a transmis Victor Slav

Adrian Cristea inca o mai iubeste pe Bianca! Cum a reactionat roscata si ce mesaj i-a transmis Victor Slav

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro,

Dupa ce Adrian Cristea a declarat ca Bianca inca este indragostita de el si ca nu il iubeste pe Victor Slav, cei doi logodnici au venit in platoul emisiunii "Happy Hour" pentru a lamuri cum stau de fapt lucrurile intre ei.

"Ea nu are nicio emotie si nicio traire sufleteasca, ea s-a implicat in aceasta relatie pentru ca avea nevoie de cineva sa-i fie alaturi, find o persoana foarte, foarte sensibila, si sa-i treaca dragostea fata de mine, dar nu i-a trecut dragostea si nici nu m-a uitat, drept dovada ca vorbim zilnic la telefon. Am plecat de 5 luni din tara si de cand m-am intors, ne vedem aproape zilnic, iar cand ne intalnim ne comportam ca si cum am fi fost impreuna mereu. Ne vedem aproape mereu, i se controleaza telefoanele, ea este sunata mereu, este controlata si urmarita tot timpul, este criticata mereu pentru orice gest si cuvant. Ea continua aceasta relatie din inertie. Fara sa simta nimic, fara sa iubeasca si fara nici o emotie sufleteasca", a declarat Adrian Cristea intr-o emisiune.

"Din aceasta declaratie pare un barbat pregatit sa lupte pentru femeia pe care o iubeste. Nu a facut astfel de declaratii nici cand eram impreuna, nu cred ca declaratia este adevarata. Victor stie despre toate discutiile dintre mine si Adi. In cazul in care si le asuma, nu as intelege de ce. Nu cred ca ma iubeste si ma deranjeaza pentru ca imi raneste relatia cu Victor", a spus Bianca, in direct, la "Happy Hour".

Pe de alta parte, Victor Slav i-a transmis un mesaj direct fotbalistului, pe care il sfatuieste sa o lase in pace pe Bianca pentru ca nu are nicio sansa sa o recastige.

"In ultimele trei luni a tot incercat sa o recastige pe Bianca. A incercat in toate modurile posibile. Nu are cine sa concureze in momentul de fata cu mine. Mai bine isi pastreaza energia pentru alte lucruri. Eu ii recomand sa-si dea seama ca in meciul care se desfasoara acum, el nu este nici macar pe banca de rezerve. El nu stie sa piarda si nu o sa castige niciodata. Nu este demn pentru un barbat si se face de rusine", a declarat Victor Slav.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni