• Emisiuni
  • Vocea României
  • Brighi, asa cum nu o vei vedea niciodata pe scena. Cum arata cantareata fara urma de machiaj pe chip

Brighi, asa cum nu o vei vedea niciodata pe scena. Cum arata cantareata fara urma de machiaj pe chip

Brighi, asa cum nu o vei vedea niciodata pe scena. Cum arata cantareata fara urma de machiaj pe chip

Are doar 23 de ani si a reusit deja sa marcheze o colaborare cu Snoop Dogg. Brigitta Balogh este prima artista din Romania care a colaborat cu artistul american pentru melodia "Play me like a violin", care a strans aproape 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Cunoscuta sub numele de scena Brighi, semifinalista de la "Vocea Romaniei" a colaborat in trecut cu HaHaHa Production, casa de productie a lui Smiley, care a produs single-ul pentru rapperul american, iar pentru a gasi vocea perfecta, producatorii au ascultat zeci de demo-uri.

Dupa ce a urcat pentru prima data pe scena de la "Vocea Romaniei", Brighi i-a impresionat pe toti cu frumusetea sa naturala si i-a cucerit cu vocea ei.

Pe scena si in videoclipuri, Brighi afiseaza intotdeauna un look impecabil, insa putine imagini in care apare complet nemachiata au fost dezvaluite fanilor.

In cea mai recenta fotografie publicata pe Facebook, Brighi s-a fotografiat fara urma de machiaj pe chip. Imaginea demonstreze inca o data ca artista este o femeie frumoasa, care nu are nevoie de prea multe trucuri de infrumusetare pentru a fermeca publicul.
 


Semifinalista "Vocea Romaniei" a lansat si un single nou, ce a beneficiat si de un videoclip. Intitulata "Motivul meu", piesa este o colaborare cu Silviu Pasca, iar videoclipul spune o poveste cinematografica, plina de romantism si emotie, care recreaza in detaliu 6 casatorii inspirate din cultura si traditiile occidentale.

"Piesa vorbeste despre iubirea fara limite, iubirea care trece dincolo de aparente si dincolo de barierele indoctrinate, de-a lungul timpului, in mintile oamenilor. Ma consider norocoasa pentru ca am descoperit ce inseamna iubirea adevarata si ca am parte de ea in fiecare zi. Prin intermediul acestei piese va doresc tuturor sa aveti parte de iubire deplina. Viata ne da milioane de MOTIVE sa zambim!", declara Brighi.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni