Bubu a cantat sambata ultima oara alaturi de LaLa Band!

Bubu a cantat sambata ultima oara alaturi de LaLa Band!

LaLa Band a cantat sambata la Craiova, iar concertul din capitala Olteniei i-a fost dedicat lui Bubu, acesta fiind ultimul show la care tanarul artist a participat alaturi de colegii sai, inainte de plecarea sa la studii in Statele Unite ale Americii.

Trupa-fenomen a cantat mai bine de doua ore in fata a mii de fani adunati in mall-ul Electroputere Park, intregul concert fiind plin de surprize si emotii pentru Bubu. Imediat dupa prima piesa, “Dance Dance Dance”, Dorian a anuntat ca show-ul este unul aniversar, dedicat colegului lor.

Un moment special a fost cand, pe piesa “Englishman in New York”, cantata de Bubu, toti membrii trupei au urcat pe scena, pentru a-si sustine colegul, dar si pentru a-si arata bucuria si aprecierea pentru ca au fost alaturi atat timp. “Toti colegii mei s-au strans la pian, langa mine, m-am emotionat foarte tare si m-am abtinut cu greu sa nu plang, mai ales ca trebuia sa cant o piesa grea, cu note inalte”, a spus Bubu.

Tanarul a avut parte si de o alta surpriza, de data aceasta din partea lui Criss, care a cantat, pentru prima oara in cadrul unui concert LaLa Band, un cover dupa piesa “I caught myself” a trupei Paramore, formatia favorita a lui Bubu. Criss a interpretat piesa fara sa fi facut repetitii inainte, a fost un moment spontan, foarte apreciat de public: tanara stia piesa, iar Bubu a rugat-o sa o cante.  

“Tot spectacolul am avut lacrimi in ochi, colegii mei m-au surprins extrem de placut. A fost extraordinar, voi tine mine acest show toata viata”, a mai spus Bubu.

Bubu va parasi Romania pentru a urma cursurile facultatii la "Berklee College of Music", unde a fost admis la sfarsitul anului trecut, in cadrul unui examen in care tanarul artist a obtinut cea mai mare bursa acordata de institutie, 20.000 de dolari. Bubu pleaca in America miercurea viitoare si se va intoarce in decembrie, insa nu va parasi LaLa Band, ci va ramane in continuare in trupa si va colabora cu colegii sai de la distanta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni