Bubu Cernea, din "Pariu cu viata", a dezvaluit o surpriza pregatita de LaLa Band

Bubu Cernea, din "Pariu cu viata", a dezvaluit o <span style="color:#f00;">surpriza pregatita de LaLa Band</span>

Bubu a dezvaluit la ProTV International surpriza concertului LaLa Band de Craciun: orchestra de camera formata din fosti colegi de-ai lor.

Monica Dascalu a invitat in acest week-end, special pentru romanii din afara tarii care urmaresc serialul "Pariu cu viata" la ProTV International, o parte dintre tinerii trupei LaLa Band. Alexia Talavutis, Gloria Melu, Dima Trofim, Bubu Cernea si Levent Sali au povestit ce noutati aduce sezonul 3 al serialului. Una dintre ele este chiar noua lor colega Ana Baniciu, care si-a caracterizat personajul spunand ca este o provocare pentru ea, intrucat este exact opusul ei.

Insa mare surpriza pe care ei au pregatit-o pentru Monica Dascalu si pentru cei care au urmarit aceasta editie a emisiunii "Weekend cu Monica Dascalu", la ProTV International a fost invitatia lansata de actori catre cei care ii urmaresc din afara Romaniei.

"Stim ca de sarbatori toti romanii vin acasa sa fie alaturi de cei dragi asa ca ii invitam pe data de 8 decembrie in Bucuresti, la Sala Polivalenta. Va fi un spectacol inedit pentru ca nu va fi unul simplu din punct de vedere muzical. De aceasta data vom canta cele mai frumoase piese de Craciun din toate timpurile dar si piesele noastre alaturi de o orchestra de camera, compusa din fosti colegi de-ai nostri de scoala", a spus Bubu, care se ocupa si de aparitiile scenice ale trupei.

"Cred ca este prima data in Romania cand o trupa canta cu o astfel de orchestra de camera atat de tanara", a incheiat Bubu Cernea.

CLICK AICI sa vezi cel mai nou episod, in avans pe voyo.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni