• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Bubu din "Pariu cu viata", un tobosar exceptional. Uite cu ce staruri internationale s-a intalnit inca de cand era mic. FOTO

Bubu din "Pariu cu viata", un tobosar exceptional. Uite cu ce staruri internationale s-a intalnit inca de cand era mic. FOTO

Bubu din "Pariu cu viata", un tobosar exceptional. Uite<span style="color:#f00;"> cu ce staruri internationale s-a intalnit</span> inca de cand era mic. FOTO

Actorii din "Pariu cu viata" au cochetat inca de mici cu actoria sau cu muzica.

Acum, acestia au mii de fani in toata tara, iar serialul "Pariu cu viata" este urmarit nu doar in Romania, ci si in alte tari. 

Mihai Cernea il interpreteaza pe Bubu, tobosarul trupei LaLa Band. Este amicul lui Andrei in serial si stie sa aprecieze cu adevarat prietenia.

Bubu este un tanar foarte destept, dar timid si introvertit. Toti colegii se bazeaza pe Bubu in momentele cand dau de greu. El viseaza sa ajunga producator muzical.

Bubu si pasiunea sa, tobele

Prima data a batut la tobe la varsta de doi ani, iar la 3 ani, ca sa il incurajeze sa aiba o cariera muzicala, parintii i-au luat un set de tobe.

Bubu are o adevarata cariera in spate, desi are doar 18 ani: la varsta de 9 ani participa deja la Eurovisionul copiilor, a facut parte din orchestra scolii si a ajuns la “Latin Grammy Awards”, unde a urcat pe scena alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica.

Parintii lui, Crina Mardare si Misu Cernea, l-au sustinut inca de mic, insusi Antonio Banderas a tinut sa-l felicite personal pentru talentul sau. Mai tarziu, Bubu si-a infiintat o trupa rock, X-plod, alaturi de care a urcat pe scena unor festivaluri renumite din Austria si Germania.

In fotografia de mai jos, Bubu apare impreuna cu tobosarul trupei rock Sepultura.

Urmareste in fiecare luni, de la 20:30 serialul pariu cu viata sau in avans, pe Voyo.ro in fiecare luni dimineata, de la ora 10:00.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni