• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • LaLa Band, in caravana de Craciun: Alina Eremia si-a sarbatorit ziua de nastere pe scena, iar Criss a cantat pentru prima oara in orasul ei natal

LaLa Band, in caravana de Craciun: Alina Eremia si-a sarbatorit ziua de nastere pe scena, iar Criss a cantat pentru prima oara in orasul ei natal

LaLa Band, in caravana de Craciun: Alina Eremia si-a sarbatorit ziua de nastere pe scena, iar Criss a cantat pentru prima oara in orasul ei natal

Week-end-ul trecut a fost unul plin pentru LaLa Band, trupa sustinand trei concerte in trei orase diferite. Fanii trupei-vedeta a serialului “Pariu cu Viata” au avut ocazia sa-si vada idolii in Iasi, Vaslui si Botosani, unde LaLa Band a avut o serie de show-uri incendiare.

Caravana de Craciun a trupei LaLa Band nu a fost lipsita de peripetii, dar nici de emotii. Membrii celebrei trupe au intampinat o problema mare la Vaslui, in sala unde urmau sa aiba concertul fiind o temperatura de doar 13 grade C. In aceste conditii este destul de periculos sa canti live, mai ales cand nu esti imbracat corespunzator, costumele fetelor din LaLa Band constand in niste rochite decoltate, foarte elegante, confectionate din materiale subtiri.

Din fericire nimeni nu a intrat in panica, iar componentii trupei au apelat la inventivitatea lor gasindu-si cu doar doua ore inaintea inceperii show-ului, costume in stilul LaLa adecvate temperaturii din locatie. La scurt timp,  fanii au inceput sa vina, sala s-a umplut imediat iar din acel moment nu a mai contat nimic, concertul de la Vaslui fiind intr-adevar exploziv.

Ajunsa in Iasi, trupa LaLa Band a avut cateva ore libere la dispozitie, in care tinerii au ales sa viziteze cateva locuri frumoase, printre care Biserica Trei Ierarhi unde s-au rugat la moastele Sf. Paraschieva pentru copiii defavorizati, pentru ei insisi si pentru familiile lor. Dupa ce au mers si la bine cunoscutul tei al lui Eminescu, baietii din LaLa Band s-au intrecut in recitat poezii scrise de celebrul poet, facand un adevarat marator al declaratiilor de dragoste pentru colegele lor.

Dupa toate aceste momente speciale, a urmat drumul spre Botosani care nu a scutit de peripetii echipa LaLa Band, mai ales ca autoritatile tocmai anuntasera cod galben de ninsoare, fapt care i-a facut pe toti cei din autocar sa creada ca nu vor mai ajunge la concert. Totusi, masina oficiala de turneu a trupei a reusit sa ajunga in Botosani, chiar cu cinci minute inainte ca orasul sa fie inchis din cauza conditiilor meteorologice.

Desi s-au bucurat ca nu a fost nevoie sa amane concertul, tinerilor din LaLa Band le-a parut rau pentru acei fani care si-au achizitionat bilete, dar din pacate nu au putut ajunge la marele eveniment din cauza zapezii. 

Ultimul concert din aceasta serie a fost unul extrem de important pentru Criss , protagonista celui mai bun serial romanesc, “pariu cu Viata”.  Originara din judetul Botosani, Criss a ajuns in zona ei natala pentru prima data dupa un an de zile, cu ocazia concertului LaLa Band sustinut acolo. Faptul ca actrita a urcat pe scena in fata publicului din Botosani pentru prima oara, a reprezentat pentru Criss un moment extrem de emotionant, cu atat mai mult cu cat familia  sa din Botosani, prezenta in sala, a vazut-o performand tot pentru prima data.Tot cu acesta ocazie Criss l-a prezentat pe Vlad familiei si impreuna au daruit cadourile de Craciun.

Sentimentele pe care le-am incercat in seara concertului sustinut in orasul meu, Botosani, au fost unice si imposibil de descries in cuvinte. Pana acum doar tatal si fratele meu participasera la un concert LaLa Band, insa pentru restul familiei si mai ales pentru bunica mea a fost prima data, lucru care mi-a dat o incarcatura emotionala puternica .Nu va pot expica ce bucurie mi-au adus fanii din Botosani care ne-au primit atat de bine .Familia ne-a adus cadouri ,cozonaci de la bunica , fratele meu flori si mici atentii de Craciun din partea familiei .Am fost foarte fericita ca am ajuns in preajma Craciunului acasa , pentru ca anul acesta nu voi putea ajunge de sarbatori” a declarat Criss.

Sambata, 15 decembrie, membrii LaLa Band ,organizatorii si toata echipa tehnica au sarbatorit-o pe Alina, protagonista implinind 19 ani. Pentru Alina, ziua ei de nastere din acest an a fost una cu totul speciala, fiind prima data cand artista a fost sarbatorita pe scena!

Am primit trei torturi, doua din partea fanilor si unul din partea colegilor mei .  Cel mai emotionant moment insa, a fost acela in care intreg publicul iesean, aflat in sala in care am sustinut concertul, mi-a cantat “La Multi Ani”!” ne-a spus Alina.

LaLa Band, idolii a milioane de tineri, isi continua activitatea pregatind deja un al treilea turneu national, numit “LaLa Love Tour”. Celebra trupa va da startul super turneului pe 27 ianuarie 2013, iar orasele in care vor concerta artistii vor fi anuntate in curand. Membrii LaLa Band promit sa revina cu o serie de concerte incendiare, asa cum si-au obisnuit pana acum fanii, carora le multumesc pentru acest an minunat.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni