Caravana Vocea Romaniei cauta cele mai bune voci duminica, la Brasov!

Caravana Vocea Romaniei cauta cele mai bune voci duminica, la Brasov!

Duminica, 14 iunie, DOAR VOCEA CONTEAZA la Brasov! Toti cei care vor sa ajunga Vocea Romaniei in sezonul cu numarul cinci sunt asteptati duminica, la Hotel Kronwell, de la ora 10:00.

"Daca aveti voce si asteptati momentul perfect pentru ca acest lucru sa fie descoperit si, implicit, sa fie si o confirmare care sa reprezinte inceputul unei cariere extraordinare, atunci ati nimerit la locul potrivit: Vocea Romaniei. De ce? Pentru ca aici doar vocea conteaza!”, le transmite Pavel Bartos tuturor celor care aspira la titlul de Vocea Romaniei.

Caravana Vocea Romaniei s-a oprit deja la Cluj-Napoca si Iasi, unde sute de concurenti au avut ocazia sa convinga ca vocea lor poate intoarce scaunele antrenorilor. Acum este randul Brasovului sa isi arate calitatile vocale in cadrul preselectiilor de la Vocea Romaniei.

Inscrierile pentru sezonul cinci Vocea Romaniei continua pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar participantii sunt asteptati in numar cat mai mare la preselectii, pentru a demonstra ca merita sa urce pe scena celor mai bune voci din Romania!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni