• PRO TV
  • Casa Ionelei Prodan, atractie tursitica pentru un grup de chinezi! FOTO

Casa Ionelei Prodan, atractie tursitica pentru un grup de chinezi! FOTO

Casa Ionelei Prodan, atractie tursitica pentru un grup de chinezi! FOTO

Ionela Prodan a fost zilele trecute asaltata de un grup de turisti chinezi sositi in Bucuresti pentru a vizita cele mai importante puncte turistice ale orasului.

Interpreta de muzica populara a avut uimirea sa descopere in fata propriei case un autobuz supraetajat plin cu turisti straini, care sustineau ca proprietatea sa se afla pe harta punctelor turistice ale Capitalei.

Totul a fost pus la cale de echipa “Happy Hour”, care i-a intins o cursa Ionelei Prodan fara ca aceasta sa banuiasca nicio secunda ca este victima unei inscenari. Nici macar pe Catalin Maruta, capul rautatilor, nu l-a recunoscut in grupul de turisti zelosi care i-au invadat curtea. Nestiind ca are parte de o urare “la multi ani marca Happy Hour”, Ionela Prodan s-a ciondanit cu asa-zisii ghizi ai grupului de turisti, mai ales ca acestia erau dornici sa viziteze si interiorul casei.

La final insa, a acceptata sa faca poze cu ei si a dat autografe. Ionela Prodan va veni miercuri, 5 octombrie, in platoul “Happy Hour” pentru a povesti cum a fost pacalita, pentru a doua oara, de Catalin Maruta. Tot atunci, telespectatorii Pro Tv vor vedea de la 17.45 cum s-a descurcat interpreta de muzica populara cand autobuzul plin ochi cu turisti a poposit in fata casei sale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni