• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catalin Maruta prezinta povesti din trecutul lui Marius Moga, vineri, de la 16.00, la ProTV

Catalin Maruta prezinta povesti din trecutul lui Marius Moga, vineri, de la 16.00, la ProTV

Catalin Maruta prezinta povesti din trecutul lui Marius Moga, vineri, de la 16.00, la ProTV

Vineri, 6 iunie, la ora 16:00, Marius Moga isi dezvaluie toate secretele intr-o editie speciala "La Maruta". Idolul noii generatii, modelul de succes al tinerilor care vor sa reuseasca in viata pe cont propriu, arata cum si-a construit cariera "pe barba lui" si face show demn de premiile Grammy. 

Unul dintre cei mai discreti artisti din Romȃnia isi prezinta pentru prima oara intreaga familie si arata ce inseamna pentru el sa isi traiasca visul.

Parintii sai, Marius Moga Senior si Maria Moga, si-au propus sa isi surprinda fiul chiar in platoul lui Maruta, dar sa il si "desconspire" pe adevaratul Moga cu povesti din trecutul lui, nestiute de nimeni. Bunica de 83 de ani a artistului, care ii stie toate piesele si ii cunoaste toate premiile, ii da sfaturi de viata din categoria "sa nu te insori, sa mai copilaresti". 

In premiera, Maruta va patrunde si in actuala casa a tatalui lui Marius, prezentȃnd imagini nemaivazute din casa science-fiction a familei Moga si unde descoperim viata spectaculoasa pe care fiecare Moga o are dincolo de scena.

Intr-o editie speciala „Idoli La Maruta” de la ora 16:00, se face spectacol ca pentru cei aproape 15 ani de cariera ai lui Moga, se dezvaluie lucruri despre artist care pana acum n-au fost aflate de nimeni si se prezinta imagini inedite care il vor pune pe Marius Moga intr-o alta lumina. 

Surprizele pentru Marius Moga vor fi prezente pe intreg parcursul emisiunii, iar tot showbizul-prieten al lui Moga face marea unire pentru compozitorul din Alba Iulia... intr-un un material video. Editia speciala de vineri “La Maruta” se va incheia cu o piesa cantata de Marius Moga alaturi de What’s UP si Adda.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni