Intimitatile succesului. Ce au in comun Inna, Alexandra Stan si Antonia? FOTO

Intimitatile succesului. Ce au in comun Inna, Alexandra Stan si Antonia? FOTO

Metoda ce pare a scurta drumul catre reusita in showbiz ar putea fi  "metoda jeans-ilor scurti si obraznici".

A apelat la ea Alexandra Stan, atunci cand pantalonasii sai i-au lasat pe fani sa vada mai mult decat s-ar fi asteptat. A apelat la ea Inna, atunci cand si-a etalat fara sa vrea chiloteii in timpul unui concert. Frumoasa Antonia le-a calcat si ea celor doua pe urme, cu ajutorul aceleiasi piese vestimentare.

Sa fie aratatul lenjeriei in public o noua fita? Sa fie asta o reteta pentru succes? Nu putem sa nu ne intrebam, mai ales dupa ce tot mai multe cantarete isi lasa la vedere desuurile sau ceea ce ar trebui acestea sa acopere, atunci cand pana si desuurile lipsesc.

Alexandra Stan a fost cea care a dat tonul. Dupa ce a cucerit intr-un singur an Europa si America si a pozat topless pentru o revista pentru pentru barbati din Marea Britanie, artista s-a dezgolit de orice inhibitie in timpul unuia dintre concertele sale.



Prin astfel de momente delicate, mai mult sau mai putin intentionate, a trecut si Elena Alexandra Apostoleanu, nimeni alta decat cunoscuta cantareata Inna.





La unul dintre concertele sale de la Paris, fanii i-au putut admira si altceva in afara de vocea suava. Inna s-a lasat admirata si cu alte ocazii. Ea a pozat intr-un pictorial incendiar si nu a regretat nici o secunda acest lucru.



Se pare ca Antonia calca si ea pe acelasi drum batatorit si de vina par a fi tot pantalonasii cam scurti, mult prea scurti. A aparut intr-un club, in fata spectatorilor, fara inhibitii, asa cum rareori este vazuta. Tinuta ei lejera n-a scapat obiectivelor fotografilor prezenti la eveniment.



Intoarsa pe scena dupa o pauza destul de lunga, in calitate de cantareata, Nicoleta Luciu nu s-a dat nici ea in laturi sa-si descopere nurii pentru privirile pofticioase ale admiratorilor.



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni