• PRO TV
  • Ce metode de relaxare au gasit concurentii la Ferma Vedetelor?

Ce metode de relaxare au gasit concurentii la Ferma Vedetelor?

Ce metode de relaxare au gasit concurentii la Ferma Vedetelor?

Au trecut sase saptamani de cand au intrat in Ferma Vedetelor, timp in care din 12 concurenti au ramas doar sapte. Au muncit foarte mult pentru a transforma ferma pe care au gasit-o intr-o adevarata ferma a vedetelor.

Dupa multa munca, concurentii simt nevoia de putina relaxare si de a se rupe de rutina zilnica in care intra: hranirea animalelor, focul, caratul apei, constructii necesare pentru animale, plantarea rasadurilor sau gatitul, activitati care le ocupa toata ziua.

Pe langa relaxarea prin muzica, fermierii au gasit si alte solutii creative de a evada din cotidian. Si-au construit Ferma Gym, profitand de copacii din padure in care si-au instalat o bara de tractiuni. Au construit un leagan dintr-o scandura si sfoara, pe care le-au montat in copacul din fata casei si fac yoga in padure. Toate aceste activitati contribuie la pastrarea unui tonus bun si a bunei dispozitii.

In episodul din aceasta seara, de la 20:30, fermierii au parte de o mare surpriza si au sansa sa se revada cu fostii concurentii, alaturi de care au pornit la drum in acest concurs. Ei vor profita de ocazie si vor filma primul videoclip la Ferma Vedetelor. Tot in aceasta seara, numai la PRO TV, telespectatorii vor afla cine va fi fermierul saptamanii nominalizat, de aceasta data, de concurentii de la Ferma Vedetelor. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni