• PRO TV
  • Ce se intampla la Ferma Vedetelor cand concurentii au putin timp liber?

Ce se intampla la Ferma Vedetelor cand concurentii au putin timp liber?

Ce se intampla la Ferma Vedetelor cand concurentii au putin timp liber?

Dupa atata munca, celebrii fermieri, simt nevoia de putina relaxare. Cum mediul in care se afla nu le ofera foarte multa libertate si munca le ocupa cea mai mare parte din timp, concurentii au recurs la o metoda inedita de a evada din cotidian.

Singurele metode relaxare de la Ferma Vedetelor au fost pana acum dansul si muzica, insa de aceasta data ei au profitat de ocazie si au facut o sedinta foto ad-hoc in mijlocul curtii. Pusi pe glume si plini de voie buna, concurentii au inceput sa isi intre in rol in momentul in care au vazut aparatul de fotografiat si au creat un adevarat scenariu ce a fost surpins in fotografii. 

Cei trei haiduci, Ionut Iftimoaie, Augustin Viziru si Stefan Stan au dat tonul, iar in scurt timp s-au alaturat distractiei Dan Helciug, Vica Blochina, Doinita Oancea si Cristina Cioran. 

In aceasta seara, telespectatorii vor vedea cum debuteaza o noua saptamana la Ferma Vedetelor, cand concurentii incep sa se imputineze si volumul de munca ramane la fel de mare. Tot diseara vor descoperi ce s-au jucat fermierii, de ce s-a saturat Dima la Ferma Vedetelor, care sunt ultimele barfe de la Ferma Gossip, dar si pe cine a lasat Stefan Stan fermierul saptamanii. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni