• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Cel mai de succes serial de comedie aniverseaza 100 de episoade! Sezonul 8 din Las Fierbinti, AZI, de la 20:30, la PROTV

Cel mai de succes serial de comedie aniverseaza 100 de episoade! Sezonul 8 din Las Fierbinti, AZI, de la 20:30, la PROTV

Cel mai de succes serial de comedie aniverseaza 100 de episoade! Sezonul 8 din Las Fierbinti, AZI, de la 20:30, la PROTV

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in cele 99 de episoade difuzate in cele sapte sezoane! Sezonul 8 debuteaza maine, 17 septembrie, de la 20:30, la PRO TV, cu episodul cu numarul 100!

In episoadele difuzate pana acum, telespectatorii s-au putut distra si relaxa urmarind aventurile celor mai apreciati actori ai unui serial de comedie romanesc. Noi situatii senzationale, presarate cu umor autentic si aventuri surpriza au fost creionate de Mimi Branescu si ilustrate de Dragos Buliga. 

„Sarbatorim la inceputul sezonului 8, 100 de episoade. Sunt niste ani extrem de frumosi, in care am petrecut multe ore pe platourile de filmare, alaturi de o echipa minunata. Dar ceea ce conteaza cel mai mult si, totodata, bucura, sunt aprecierile pozitive ale publicului. Imi doresc sa le oferim in continuare telespectatorilor situatii surprinzatoare si umor de calitate.”, a declarat Dragos Buliga, regizorul serialului.

La aniversarea celor 100 de episoade, Mirela Oprisor (Aspirina) declara: „Cei mai frumosi ani! Munca multa, dar si satisfactii. Multumesc Mimi, Dragos si colegilor. Si nu in ultimul rand, echipei!”.

„Eu si Bobita va multumim din tot sufletul nostru dublu ca va uitati la noi si ca, de la sezon la sezon, sunt oameni noi care ne apreciaza pentru acest Las Fierbinti. Fara publicul nostru nu am fi putut scrie istorie, si acum sa nu ma banuiti de lipsa de modestie, nu e cazul, e un produs miraculos care face bine, aduce zambetul pe buze, atat romanilor din tara, cat si celor plecati in afara. Ramanem pe baricade si daca pe Mimi Branescu il tine Dumnezeu sanatos si cu inspiratia de azi, atunci promit ca la episodul 200, dau de baut la toata lumea la Universitate, pe baricade! La multe episoade!”, a declarat Mihai Bobonete (Bobita).

„Nu-mi vine sa cred ca am ajuns la cel de al 100-lea episod! Las Fierbinti pentru mine reprezinta atat debutul meu, cat si intalnirea asta cu toti oamenii care fac posibil acest proiect: scenarist, regizor, actori si toti cei din spatele camerelor de filmat. De cativa ani incoace, munca noastra e bucurie! Si cu atat mai mare ne e bucuria, cu cat vedem ca oamenii sunt cu ochii pe noi si ne urmaresc in continuare cu acelasi interes. Le multumim din suflet si la cat mai multe episoade sa avem!”, a declarat Anca Dumitra (Gianina).

Telespectatorii sunt invitati sa le trimita actorilor urari, cele mai tari poze si mesaje pe retelele de socializare utilizand hashtag-ul #Fierbinti100!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, in fiecare joi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni