• PRO TV
  • Cheeky Girls au avut parte de cea mai OBRAZNICA farsa marca Happy Hour! Fetele au plans in hohote din cauza "taximetristului groazei"

Cheeky Girls au avut parte de cea mai OBRAZNICA farsa marca Happy Hour! Fetele au plans in hohote din cauza "taximetristului groazei"

<span style="color:#f00;">Cheeky Girls </span>au avut parte de cea mai OBRAZNICA farsa marca Happy Hour! Fetele <span style="color:#f00;">au plans in hohote</span> din cauza "taximetristului groazei"

Emisiunea este LIVE pe voyo.ro

Cheeky Girls au avut parte de cea mai obraznica farsa marca Happy Hour. Maruta s-a gandit sa le cheme pe fete in tara pentru emisiune, dar le-a planificat o frsa de zile mari cu "taximetristul groazei". Pe cele doua fete trebuia sa le ia fratele lor si sa le duca la locul unde se filma emisiunea, la Cismigiu, dar cum masina acestuia "s-a stricat", fetele s-au urcat intr-un taxi.

Ele au dat de taximetristul care a reusit sa le bage in sperieti pe Andra si pe Ionela Prodan. Dupa ce le-a ocolit prin tot orasul, fetele s-au trezit ca cineva le tot claxona de zor, un barbat care trebuia cica sa primeasca bani de la sofer. Speriate de claxoane si urlete cele doua s-au pus pe plans si nu s-au oprit nici in momentul in care a aparut echipa Happy Hour.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni