• PRO TV
  • Chefii Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu nu se mai puteau opri din mancat. "Regimul, Catalin! Dieta! Ai grija la regim" 

Chefii Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu nu se mai puteau opri din mancat. "Regimul, Catalin! Dieta! Ai grija la regim" 

Chefii Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu nu se mai puteau opri din mancat. "Regimul, Catalin! Dieta! Ai grija la regim" 

"MasterChef - Proba Celebritatii" este integral pe voyo.ro.

Elena Lasconi s-a descurcat admirabil la prima proba din marea finala de la "MasterChef", iar preparatele sale au primit numai complimente, atat pentru gustul lor, cat si pentru modul original in care prezentatoarea a ales sa le monteze in farfurie.

Specialista in deserturi, Elena i-a impresionat pe chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu. Cei doi aproape ca s-au batut pe prajitura cu amaretto si capsune pregatita de Elena. 

"Sunt de trei sezoane aici si n-am mancat niciodata cu atata placere un desert. Si aici vorbesc despre toate deserturile pe care le-am gustat in acest concurs si nu numai", a marturisit chef Catalin.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni