Cine sta in spatele coregrafiilor perfecte de la Vocea Romaniei?

Cine sta in spatele coregrafiilor perfecte de la Vocea Romaniei?

In vara, coregraful de la Vocea Romaniei, Emil Rengle, impreuna cu Madalin Farc, coregraful de la Romanii au talent, au cautat cei mai talentati dansatori din Europa si Statele Unite si i-au adus pe scena de la Vocea Romaniei in cel de-al cincilea sezon al show-ului. 

Cei doi au sustinut o serie de workshop-uri de dans peste ocean si au realizat un turneu european, in cadrul carora au impartasit cursantilor tainele coregrafiilor perfecte. Emil si Madalin au selectat trei dansatori din Statele Unite, Elvetia si Londra, pe care telespectatorii i-au putut urmari in fiecare editie live a noului sezon Vocea Romaniei. Alaturi de cei trei, Emil Rengle aduce in trupa PRO Dance, in fiecare vineri, noi profesionisti extrem de talentati, pentru a oferi diversitate show-ului si a crea momente complexe si spectaculoase.

Anul acesta, in premiera la Vocea Romaniei, coregraful Emil Rengle a lucrat pentru toate creatiile prezentate in fiecare vineri seara cu Madalin Farc si, impreuna, au realizat pentru acest sezon peste 20 de coregrafii senzationale.

A fost si este una dintre cele mai creative experiente sa fiu coregraful emisiunii Vocea Romaniei. Fiind inconjurat de o echipa puternica si profesionista, am posibilitatea sa imi pun toate ideile curajoase in scena. Energiile din acest sezon au fost pline de dragoste si creativitate, traite la intensitate maxima.”, a spus Emil Rengle.

Intre repetitiile de la Vocea Romaniei, Emil si dansatorii din trupa PRO Dance merg la fundatia Viitor pentru copiii Romaniei unde le predau celor mici tainele dansului, se joaca, danseaza si se distreaza impreuna.

Vineri, de la 20:30, in marea finala Vocea Romaniei, telespectatorii vor urmari un spectacol memorabil, cu multe surprize, muzica buna si coregrafii de exceptie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni