• Emisiuni
  • La Măruță
  • Clubul taticilor revine intr-o supereditie de Halloween, doar La Maruta! Astazi, de la 17:30, numai la ProTV

Clubul taticilor revine intr-o supereditie de Halloween, doar La Maruta! Astazi, de la 17:30, numai la ProTV

Clubul taticilor revine intr-o supereditie de Halloween, doar La Maruta! Astazi, de la 17:30, numai la ProTV

De Halloween, Maruta impreuna cu prietenii din Clubul taticilor intruchipeaza cei mai iubiti supereroi intr-o misiune umanitara menita sa aduca zambetul pe buzele copiilor dintr-un centru de plasament.

Noua tatici, Mihai Albu, Alex Piscunov - tobosarul trupei Zero, Andrei Duban, Catalin Morosanu, Tavi Colen, Mihai Gruia, Giani Kirita, Kamara si Sorin Brotnei - membru onorific al Clubului, au raspuns apelului lansat de Maruta si au petrecut impreuna o zi intr-un centru de plasament pentru a le oferi copiilor de acolo momente de neuitat. Taticii s-au costumat in unele dintre cele mai indragite personaje din benzi desenate sau desene animate, printre care Superman, Batman sau Spiderman si au facut o livrare speciala pentru cei mici: buna dispozitie si multa pizza.

Cei noua impreuna cu Maruta au folosit pentru aceasta actiune surpriza un Taticomobil, o masina pregatita special pentru ei, care a intors multe priviri pe strada.

Cel mai inspaimantator moment in aceasta supereditie de Halloween nu vine insa de la vreun monstru sau de la vreo vrajitoare, ci chiar de la Maruta. El va interpreta live o piesa a Innei, dupa ce a pierdut pariul cu artista. Bunica Innei a fost prezenta in platoul emisiunii La Maruta, iar acum prezentatorul va trebui sa isi onoreze promisiunea facuta, cantand in direct.

Spectacol, emotie si supereroi, doar astazi, La Maruta, de la 17.30. 

Totul e pe bune – La Maruta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni