• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia a cucerit Romania! Aventurile din Fierbinti servite in portie dubla, din nou in topul preferintelor romanilor

Comedia a cucerit Romania! Aventurile din Fierbinti servite in portie dubla, din nou in topul preferintelor romanilor

Comedia a cucerit Romania! Aventurile din Fierbinti servite in portie dubla, din nou in topul preferintelor romanilor

Intamplarile pline de umor ale celebrelor personaje din Fierbinti au fost din nou urmarite cu sufletul la gura de milioane de telespectatori! Aproximativ 2.6 milioane de romani au urmarit aventurile fierbintenilor in minutul de aur, de la 21:14.

Episoadele 3 si 4 ale sezonului 6 au clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Asadar, in intervalul de difuzare 20:31 – 22:35, pe publicul comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11.4 puncte de rating si o cota de piata de 25.6%, fata de urmatorul post clasat care a inregistrat 6.7 puncte de rating si o cota de piata de 15.1%.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii celor 2 episoade o audienta medie de 9.3 puncte de rating si 17.9% cota de piata, al doilea post clasat care a inregistrat 8.3 puncte de rating si 16% cota de piata.

Pozitia de lider a fost mentinuta si la nivel national, unde Las Fierbinti a inregistrat o audienta medie de 11 puncte de rating si 21.2% cota de piata, urmata de un rating de 7.9 puncte si 15.3% cota de piata obtinute de postul clasat pe locul 2.

Pe parcursul celor doua episoade, linistea din Fierbinti a fost perturbata de aparitia unui milionar misterios, un cetatean darnic care a impartit bani fara a pretinde nimic in schimb. Ardiles, Celentano si Firicel au profitat pe parcursul primului episod de conflictul dintre Branzoi si taximetristul satului, Rata, realizand un ospat din capra vatamata a lui Branzoi. Robi si-a pierdut un prieten drag: canarul. Ca sa-l ajute sa depaseasca momentul, Vasile, Primarul localitatii, i-a propus sa-si faca o iubita, asa ca cei 2 pornesc hotarati la discoteca. Acolo, Robi si-a facut sperante ca o va cuceri pe Gianina, iar aceasta si-a facut la randul ei… un alt iubit. 

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni