• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia continua ASTAZI la PRO TV! Las Fierbinti prezinta puterile supranaturale ale Aspirinei

Comedia continua ASTAZI la PRO TV! Las Fierbinti prezinta puterile supranaturale ale Aspirinei

Comedia continua ASTAZI la PRO TV! Las Fierbinti prezinta puterile supranaturale ale Aspirinei

Diseara Las Fierbinti continua sa aduca comedia in toata Romania! De la 21:30 sunteti invitatii unui nou episod senzational, plin de umor autentic romanesc, numai la PRO TV!

Dorel se pregateste intens pentru concursul de mancat ardei iuti din Slobozia. 1 kilogram de ardei iuti e munitia pentru competitia la care spera sa ia locul intai! Daca fratele mai mic este preocupat de competitii sportive, Bobita isi traieste linistit viata la o partida de pescuit cu bunul sau prieten, Giani. Ca un adevarat profesionist, Bobita ii destainuie cateva din secretele unui pescar adevarat: momeala din porumb zaharat, esenta de scoici, esenta de vanilie sau o solutie pe baza de feromoni. Surprizele se vor tine lant pe balta, de la 21:30, la PRO TV!

In tot acest timp, la Primarie este tristete mare. Robi este tare suparat si afectat de ceea ce crede Primarul Vasile despre el, totul iesind la iveala in momentul in care Aspirina a inceput sa citeasca gandurile localnicilor. Uimita de puterile Aspirinei, Gianina se duce la o investigatie specializata, ingrijorata de faptul ca nu are ganduri. Si nu e singura! Toti satenii sunt in pelerinaj la casa Aspirinei.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, revine in fiecare miercuri si joi, de la 21:30 numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni