• PRO TV
  • Concurentii au primit prima pedeapsa la "Ferma Vedetelor"

Concurentii au primit prima pedeapsa la "Ferma Vedetelor"

Concurentii au primit prima pedeapsa la "Ferma Vedetelor"

Noi planuri se pun la cale si intorsaturile de situatie cu care se confrunta  concurentii in ultimele trei saptamani dau nastere unor strategii noi. „Logic ar fi fost ca eu sa o trimit pe Gina din pozitia de servitor, ceea ce am si facut. Dar, nu ar fi fost la fel de logic ca eu sa va trimit pe voi, cu care am stat atata timp aici, din poztie de servitor!”, le-a spus Ionut Cristinei si Vicai. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:33, de aproximativ 1.5 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:31, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.3 puncte de rating si 25.4% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 5.2 puncte de rating si 14.3% share.

Faptul ca fostii concurenti urmeaza sa revina in ferma pentru a vota o persoana penru eliminare ii face pe cei ramasi in concurs sa isi puna semne de intrebare referitoare la comportamentul pe care l-au avut de-a lungul show-ului: „Ele se gandesc la faptul ca s-ar putea ca atitudinea lor sa nu fi fost tocmai OK si aia care vin sa voteze, sa nu voteze! Dar, asta tine doar de atitudinea lor si de felul in care s-au comportat cu cei care au iesit.” , i-a spus Ionut lui Augustin in timpul unei discutii intre patru ochi. 

Nea Rata a primit o provocare. Cristina si Vica s-au oferit sa faca dus impreuna in gradina daca el le aduce cafea si ingrediente pentru a face ciocolata de casa. Ele au trasformat dusul intr-un moment de SPA si au facut scrub cu malai. Momentul lor de senzualitate s-a incheiat cu o bataie cu apa: „Sa simta si ele briza marii!”, a spus Ionut care a aruncat galeti cu apa pe ele. Cristina a spus „A fost un dus foarte bun pe care l-as repeta oricand!”.

Jocul zilei i-a impartit pe concurenti in doua echipe si i-a plimbat cu tiroliana peste rau. Ei au trebuit sa mute doua gramezi de stiuleti pe malul celalalt, folosindu-se de o galeata si tiroliana. Cei care au castigat concursul si au transportat cel mai repede gramada de porumb au fost Ionut, Vica si Augustin. Premiul a fost o sticla de cafea prinsa in mijlocul raului, pe care a recuperat-o Augustin, dar si un bonus surpriza: patru portii de tort de bezea, pe care nu aveau voie sa le imparta cu echipa pierzatoare: „Iar am avut mustrari de constiinta si am dus tort in ferma!”, a spus Gina care a arbitrat competitia. 

Cand s-au intors in ferma, atmosfera nu a mai fost asa de prietenoasa. Dan nu a pus apa la incalzit asa cum il rugase Ionut, ci a pus foarte putina, care nu mai era cand a ajuns Ionut: „Bai, fii mai responsabil ca esti ditamai omul!”, a spus Ionut. Dan a replicat: „Urat din partea ta sa te comporti asa!”. Aceasta confruntare a scos la iveala toate frustrarile acumulate de Ionut de la inceputul show-ului fata de munca depusa de Dan. 

Iulia Vantur le-a spus cand a venit: „Cum v-am gasit?”, iar raspusul lor a fost: „Satui, dar asteptam sanctiunile! Si multumiti!”. Gina a ales cu cine se va duela sambata: „Vica, imi pare rau, dar o aleg pe Cristina!”. Pedeapsa pentru incalcarea regulilor a fost delegata pentru a fi indeplinita de Augustin, care a trebuit sa scoata din bucatarie ce au nevoie pentru 24 de ore, intr-un minut, apoi usa a fost inchisa cu lacatul. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se descurca concurentii fara sa intre in bucatarie si cum se organizeaza cu produsele pe care a reusit Augustin sa le ia in doar un minut, cum s-a antrenat Gina pentru duel, dar si cine a fost cel care a facut baie in rau fara sa vrea. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni