Criss si Vlad au avut o vacanta ratata! Afla ce s-a intamplat: GALERIE FOTO

Criss si Vlad au avut o vacanta ratata! Afla ce s-a intamplat: GALERIE FOTO

Criss si Vlad, membrii LaLa Band si protagonistii serialului-fenomen “Pariu cu viata”, difuzat de PRO TV, si-au petrecut vacanta de iarna separat, desi formeaza un cuplu. Acest lucru nu le-a schimbat sentimentele, ba chiar cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata.

 

Desi initial Criss s-a bucurat ca va merge in America, la Miami, cu putin timp inainte de plecare si-a dat seama ca ii va fi foarte greu sa petreaca 10 zile departe de Vlad. Cat a fost in vacanta, a vorbit aproape non-stop la telefonul cu iubitul ei si i-a trimis poze cu delfinii, crocodilii si toate lucrurile frumoase pe care le-a vazut. Toata familia a fost amuzata de comportamentul Cristinei, facand chiar glume pe seama acesteia, spunand ca a vazut plaja doar prin camera telefonului, in timp ce ii trimitea fotografii lui Vlad. 

Vlad si-a petrecut vacanta in Bucuresti, numarand zilele pana cand Criss se va intoarce acasa. Cand nu vorbea cu ea la telefon, ziua sau noaptea, pentru ca erau pe fuse orare diferite, a fost la sala, s-a relaxat si a citit o carte pe care o aveau amandoi. 

Pana la urma, zilele petrecute separat au trecut, iar cei doi se iubesc chiar mai mult decat inainte de vacanta. Singura consecinta mai neplacuta a fost ca indragostitii si-au cheltuit toate economiile pe facturile telefonice. 

La intoarcerea in tara, adolescenta a avut parte de o surpriza pe masura. “I-am spus lui Criss ca sunt la Ploiesti si nu avem cum sa ne vedem pana reincepem repetitiile in Buftea. A fost doar o pista falsa, ca sa imi pot pune in practica planul. Evident ca eram in Bucuresti si i-am pregatit o frumoasa intampinare la aeroport, dar surpriza de proportii a fost alta: inainte sa plec spre aeroport, am dat o fuga pana la ea acasa si i-am aranjat camera: am pus pe pat un colaj facut din poze cu noi doi si multe, multe flori”, a povestit Vlad. 

Criss a fost foarte impresionata de gesturile romantice ale iubitului sau, iar cand s-au reintalnit, au plans unul in bratele celuilalt minute in sir, ca si cand nu se vazusera de 3 ani, nu doar de cateva zile. “Am fost impresionata pana la lacrimi. Nu m-am asteptat sa il vad pe Vlad la aeroport, iar atunci cand am ajuns acasa am ramas muta de uimire! Camera mea nu a fost niciodata asa de frumoasa”, a marturisit tanara artista.

 

Dupa aceasta vacanta ratata, Criss si Vlad si-au promis ca de acum incolo ori raman amandoi in Bucuresti, ori merg impreuna in vacante. Cei doi au revenit insa cu forte proaspete, gata de filmarile pentru sezonul 4 al serialului-fenomen “Pariu cu viata”. In plus, in mai putin de doua saptamani, Criss si Vlad, alaturi de colegii lor din LaLa Band, vor da startul celui de-al treilea turneu national din cariera lor muzicala, numit "LaLa Love Tour"! 

Lala Band dedica acest amplu turneu indragostitilor din toata tara: fanii trupei vor avea ocazia sa petreaca sarbatorile iubirii, precum Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 martie alaturi de idolii lor, pentru ca turneul incepe cu cateva zile inainte de Ziua Indragostitilor si va cuprinde anotimpul iubirii. Astfel, playlistul concertelor este special gandit pentru ca toti adolescentii prezenti sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. De altfel, Criss si Vlad ne-au spus ca se bucura ca, prin intermediul turneului, vor avea ocazia sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor nu doar o singura data, pe 14 februarie, ca oricare alt cuplu, ci in toate concertele din acest turne, dedicat iubirii. 

Evenimentul care deschide marele turneu va avea loc la Constanta, pe 27 ianuarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Imediat dupa aceea, LaLa Band ajunge si in Tulcea, la Sala Sporturilor, pe 28 ianuarie. 

Membrii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, tinerii artisti promitand spectacole de zile mari si in Targoviste (1 februarie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Ramnicu Valcea (2 februarie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Cluj (16 februarie, Casa de Cultura a Studentilor), Targu Mures (17 februarie, Palatul Culturii), Baia Mare (18 februarie, Sala Sporturilor), Satu Mare (19 februarie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Oradea (21 februarie, Casa de Cultura), Timisoara (23 februarie, Filarmonica Banatul), Arad (24 februarie, Sala Sporturilor).

Toate spectacolele incep la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, la ora 17:00. Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro.

Pana la super-concertele din cadrul turneului "LaLa Love Tour", puteti asculta aici piesa Criss & Vlad – “Cine esti?”, inclusa pe cel mai nou album LaLa Band, „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni