• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Criss si Vlad din LaLa Band se reinventeaza. Cei doi formeaza noua trupa ONE. Asculta-i aici cantand LIVE

Criss si Vlad din LaLa Band se reinventeaza. Cei doi formeaza noua trupa ONE. Asculta-i aici cantand LIVE

Criss si Vlad din LaLa Band se reinventeaza. Cei doi formeaza noua trupa ONE. Asculta-i aici cantand LIVE

Sunt idolii unei generatii, umplu sali de concerte in toata tara alaturi de LaLa Band si sunt protagonistii serialului "Pariu cu viata", difuzat de ProTV. Acum, Criss si Vlad formeaza trupa ONE, un nou proiect muzical lansat alaturi de MediaPro Music.

ONE ne reprezinta, prin faptul ca impreuna suntem unul, pentru ca suntem tineri, ne iubim si ne place acelasi fel de muzica”, au spus Criss si Vlad. Doua inimi care bat impreuna, doua suflete pereche si piese pline de iubire si pasiune. Pe scurt, ONE!



Noul proiect al celor doi indragostiti vine atat cu o maturizare muzicala, cat si cu o schimbare spectaculoasa de imagine si un nou look al tinerilor artisti. Membrii ONE se vor intalni cu fanii in cadrul unui concert special de lansare, “Angels to fly”, care va avea loc in Godot Cafe - Teatru din Bucuresti, pe 11 mai, de la 21:30.



Concertul va fi unplugged, iar repertoriul ales va fi unul cu totul special, ONE avand pregatite si multe suprize pentru cei prezenti. ONE va fi acompaniata de Bubu Cernea la pian (clapa), Cristi Comaroni, la chitara acustica si Lisarius Tataru, la chitara acustica bass. Membrii ONE celebreaza dragostea in fiecare clipa, motiv pentru care repertoriul trupei este format din melodii pline de iubire si pasiune, perfecte pentru indragostitii de toate varstele.

ONE canta atat piese originale, compuse special pentru aceasta trupa, cat si coveruri dupa piese celebre ale artistilor internationali. “Vom canta muzica cunoscuta, de la Beatles incoace, in maniera noastra. Vom interpreta cateva piese compuse de Ionut Adrian Radu, iar una dintre ele, "Un nou inceput", va fi in prima auditie. Tot in prima auditie vor mai fi si cateva coveruri care ne reprezinta”, au mai spus Criss si Vlad.

Accesul in locatie pentru concertul ONE este permis doar persoanelor peste 18 ani, insa cei care nu sunt inca majori, dar isi doresc sa participe la eveniment, pot veni insotiti de unul dintre parinti.

Biletele la concertul ONE costa 20 de lei, se pot achiziona fie direct de la Godot Cafe - Teatru, zilnic intre orele 12 si 19, fie se pot rezerva la numarele de telefon 0213161682, 0736414244 sau la [email protected] si se pot ridica in seara concertului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni