Cristina Ciobanasu a fost "furata" de acasa si dusa la petrecerea de ziua ei!

Cristina Ciobanasu <span style="color:#f00;">a fost "furata" de acasa </span>si dusa la petrecerea de ziua ei!

Cristina Ciobanasu, interpreta Ancai din serialul “Pariu cu viata” difuzat in fiecare luni de la 20.30 la PRO TV a fost “furata” de acasa de iubitul ei, Vlad si dusa la petrecerea organizata pentru ziua ei de nastere.

“Am fost invitata la petrecerea de ziua mea. Nu am stiut ce mi se pregateste. Acolo am aflat ca tema a fost Sweet CrissTeen. Am un carnetel in care toti invitatii mi-au facut urari. E probabil cea mai frumoasa amintire. Am primit de la Vlad 16 trandafiri rosii in jurul unui buchetel de flori albe, baloane care stau si acum in camera mea si 2 bijuterii foarte frumoase. De la colegi si prieteni muuuulte flori si o multime de cadouri : haine, cosmetice dar cel mai frumos cadou primit de la Lala a fost o chitara. Autorii au fost Alina, Liviu si Ionut Radu. Promit sa invat sa cant la ea cat mai repede, a declarat Cristina Ciobanasu foarte entuziasmata.

“Imi doresc sa-mi implinesc visurile sa fiu sanatoasa si iubita. Daca macar o parte din urarile care mi s-au facut se vor implini voi fi fericita si norocoasa. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat. Sunt norocoasa si credeti-ma, nu am uitat de unde am plecat. Aniversarea de 16 ani mi-a dovedit inca o data ca am langa mine multi oameni care ma iubesc cu adevarat si asta m-a facut foarte fericita”, marturiseste Criss.

Vlad Gherman dezvaluie ca s-a vazut pe fata Cristinei ca aceasta a fost cea mai frumoasa aniversare de pana acum: “Ii urez multa sanatate si fericire iar pe urma sa aiba parte numai de bucurii alaturi de cei dragi , de oamenii care o iubesc si pe care ii iubeste. 16 ani este o varsta minunata si ea este o persoana care stie sa se bucure de lucrurile varstei :)”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni