Dam suspansul mai tare! Vineri incep Confruntarile la Vocea Romaniei!

Dam suspansul mai tare! Vineri incep Confruntarile la Vocea Romaniei!

Vineri incep Confruntarile la Vocea Romaniei, iar noua regula, non-stop steal, va tine antrenorii in alerta.

Incepand de saptamana aceasta, dam suspansul mai tare si traim emotiile concurentilor care vor face totul pentru a merge mai departe in cea mai buna competitie a vocilor.

Tudor, Smiley, Lori si Despot au acum in echipe cate 14 concurenti cu care vor forma cate sapte dueluri. Dintre acestia, antrenorii vor merge mai departe cu cate sapte, insa au dreptul si la cate un steal, inca din prima zi a Confruntarilor. Astfel, concurentul salvat merge in steal room, unde sunt patru fotolii cu cate o poza a unui antrenor deasupra fiecaruia. Concurentii din steal room vizioneaza live tot ce se intampla in platou si stau cu emotii pana afla daca raman in show sau sunt inlocuiti. 

In urma duelurilor, antrenorii pot salva un concurent eliminat dintr-o alta echipa, insa acestia isi pot schimba decizia si pot alege in orice moment un altul, pana atunci cand gasesc o voce care merita sa mearga mai departe. 

Daca un antrenor apasa singur butonul pentru a salva un concurent, cel salvat initial paraseste competitia. Daca doi antrenori apasa butonul, concurentii salvati initial stau cu sufletul la gura pentru a auzi decizia concurentului de pe scena de data aceasta.  

La finalul confruntarilor, fiecare antrenor intra in etapa live-urilor cu cate opt concurenti, sapte din echipa sa si un steal reprezentat de ultimul concurent care ramane in scaun in steal room.

Incepand de vinerea aceasta, de la 20:30, dam suspansul mai tare in etapa Confruntarilor la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni