• PRO TV
  • De cand a inceput antrenamentele de dans, Ilinca Vandici a facut o pasiune pentru dulciuri. "Dansez pentru tine" revine maine, de la 20.30, la ProTV

De cand a inceput antrenamentele de dans, Ilinca Vandici a facut o pasiune pentru dulciuri. "Dansez pentru tine" revine maine, de la 20.30, la ProTV

De cand a inceput antrenamentele de dans, Ilinca Vandici a facut o pasiune pentru dulciuri. "Dansez pentru tine" revine maine, de la 20.30, la ProTV

Repeta 7 zile din 7 si au pierdut numarul orelor de antrenamente, totul din dorinta de a duce visul lui Razvan in finala.

Ilinca Vandici si partenerul ei, Razvan, nu se tem de efort, ci doar de accidentarile care s-ar putea ivi pe parcurs. “Sper din inima sa nu ni se intample ceva, nici mie, nici lui Razvan, acesta fiind intr-adevar singurul lucru de care ne e frica, singurul care ne-ar putea scoate din cursa spre marea finala. Ma rog in fiecare zi sa fim sanatosi, sa putem munci, sa putem lupta!", spune Ilinca Vandici.

Pentru ca repetitiile sant uneori epuizante, Ilinca incearca sa compenseze efortul depus printr-o grija si mai mare fata de ceea ce mananca si pentru orele de odihna. “Iau vitamine in fiecare dimineata, deja de o luna de zile, am grija sa ma odihnesc suficient, consum multe seminte intre mese, fructe (in special mere verzi si nectarine), am un regim ordonat din care nu lipsesc salatele, legumele la gratar, pestele, vita, orezul, supele creme de legume.”, povesteste Ilinca.

"Dansez pentru tine" revine cu al 14-lea sezon, maine, de la 20.30, la ProTV!

Desi nu sunt mari schimbari in ceea ce priveste regimul ei alimentar, Ilinca a observat cu surprindere ca acum simte nevoia sa manince mult mai multe dulciuri decat inainte. “Daca vorbim de schimbari, pentru ca aveam relativ aceleasi obiceiuri de mai sus si inainte, am inceput sa mananc dulciuri ... Simt nevoia, organismul imi cere asta, pana acum mancam o ciocolata o data la 6 luni, pentru ca nu ma dadeam in vant dupa dulciuri, acum in schimb, la fiecare pauza din timpul antrenamentelor mananc un biscuit, o prajitura, o bucata de ciocolata”, povesteste Ilinca.

Mai multe dulciuri pot aduce kilograme in plus, insa Ilinca spune ca  datorita antrenamentelor si efortului fizic, pana acum nu s-a ingrasat deloc si isi mentine greutatea. “Sincer, nici nu imi doresc, spune Ilinca  - insa nu stiu ce se va intampla. Incerc sa ma hranesc regulat, sa am gustari si intre mese, sa ma hidratez cu cel putin 2 litri de apa pe zi. Eu cred ca voi reusi sa imi mentin corpul la aceeasi greutate, dar mai vorbim pe parcurs”, adauga Ilinca Vandici.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni