• PRO TV
  • Decizia a fost luata: saptamana aceasta la Ferma vedetelor in ring se vor lupta Sorana Darclee si Elena Lasconi. Ne vedem diseara, de la 20:30, la Pro TV

Decizia a fost luata: saptamana aceasta la Ferma vedetelor in ring se vor lupta Sorana Darclee si Elena Lasconi. Ne vedem diseara, de la 20:30, la Pro TV

Decizia a fost luata: saptamana aceasta la Ferma vedetelor in ring se vor lupta Sorana Darclee si Elena Lasconi. Ne vedem diseara, de la 20:30, la Pro TV

Decizia uimitoare a lui Vasile Calofir, fermierul saptamanii, de a o alege pe Sorana ca prim duelist a atras foarte multe semne de intrebare din partea celorlalti fermieri. Nici pentru Sorana nu a fost usor sa isi aleaga un adversar, deoarece este accidentata, insa este determinata sa isi joace sansa pana la final. Ea a ales sa o provoace la duel pe Elena Lasconi, singura care nu a mai trecut, pana acum, printr-o astfel de experienta.

Editia de ieri seara a fost urmarita de aproximativ 1.3 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:24. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:23, a reunit aproximativ 1.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 7.3 puncte de rating si 19.9%, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a inregistrat 4.6 puncte de rating si 12.7% share. 

Accidentarea Soranei a atras urme de indoiala referitoare la gravitatea loviturii, dar in stransa legatura cu prezenta lui Augustin in ferma. Ionut, cel care a mai trecut printr-o situatie asemanatoare si sezonul trecut, si-a exprimat punctul de vedere: „Am mai vazut filmul asta o data!”. Dubiile sale au fost inlaturate cand fetele l-au rugat sa o ajute pe Sorana si a masat-o pe glezna: „Am vazut clar locul unde ea este accidentata. Daca e mai mult sau mai putin, asta eu nu stiu!”.


Lili a luat-o de o parte pe Sorana si au avut o discutie despre posibilitatea de a merge impreuna la duel, iar motivul Soranei pentru a o lua pe Lili a venit din resemnarea ca va pierde: „Macar sunt cu prietena mea!”. Lili a reusit sa o motiveze ca merite sa lupte cu toate fortele pentru tot ce a cladit in ferma. Incurajata de vorbele ei, Sorana a luat-o la o discutie pe Elena: „Vreau sa am discutia asta cu tine ca sa nu zic la masa: te aleg pe tine!”, „Mie mi se pare nedrept ca esti accidentata si trebuie sa luptam cu tine asa!”, i-a raspuns Elena. 

Votul de eliminare pe care il vor acorda fermierii eliminati, adus in prim-plan de Ionut si Augustin, le-a dat mult de gandit celor cinci ramasi in ferma: „Pentru mine este un soc ca ei au ajuns pana aici si nu au avut un plan bine pus la punct. Ori nu realizeaza regulile jocului, ori nu pot sa imi dau seama!”, a declarat Augustin. 

Seara petrecuta in jurul focului a relaxat putin atmosfera din ferma, insa gandurile lor tot la duel, strategii si alte jocuri de culise au ramas: „Daca plec, ma voi intoarce cu un vot impotriva lui Vasile!”, a spus Sorana. 

„La bucatarie, fermieri!”, le-a spus Iulia cand a intrat in ferma pentru a alege ce de-al doilea duelist. Iulia le-a explicat pe larg ce inseamna acest vot despre care au tot auzit de la cei doi invitati: „In ultima saptamana, ca sa stiti si voi, fermierii care au fost eliminati se vor intoarce si vor da doua voturi: un vot prin care vor elimina un concurent, unul dintre cei patru ramasi, si cel de-al doilea vot, prin care unul dintre cei trei va merge direct in finala!”. Sorana, accidentata la un picior, a decis sa mearga la duel cu Elena, iar replica ei la auzul verdictului a fost simpla si razboinica: „Stai linistita ca ti-l aranjez si pe celalalt!”. 


In aceasta seara, de la 20:30, un duel controversat va avea loc in arena. Un duel intre fete, plin de tensiune, emotie si duritate. O adevarata demonstratie de forta si determinare pentru continuarea luptei catre marele premiu de 50.000 de euro si titlul de Fermierul anului, ce le va solicita la maxim pe cele doua dueliste si ii va tine cu sufletul la gura pe fermierii din tribuna. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni